Blogg


En liten bloggpause

Stakk bare innom for å si at jeg tar en liten bloggpause. Blir nok ikke så veldig lenge, sikkert bare noen dager elns. Er en liten stund siden jeg har blogget skikkelig nå, men det er fordi jeg ikke har hatt så mye tid til blogging idet siste, så derfor tar jeg en liten bloggpause. Skal prøve samle opp litt bilder osv sånn at jeg kan begynne skikkelig igjen. Håper dere vil lese bloggen min igjen når jeg starter igjen. Blogges;*

Home sweet home

Heiii♥

Har vært en kjempe koselig helg i Nøtterøy på badmintonstevne. Er mitt første stevne nede på sørlandet etter sommerferien, så var koselig å se folkene igjen:) Har skjedd så utrolig mye rart, morsomt osv mange ting jeg aldri kommer til å klemme, har ledd meg til tårer, haha neida, eller joda.. Kan enda ikke skryte at jeg har vunnet noe der nede, men håper jeg kommer så langt en gang da. Igår var vi på kino og såg Tina og Bettina the movie, hehe var gøy det. Har du sett den?

Har ikke tatt så mange bilder heller men fikk tatt noen. 


Limoen vårs, haha neida, men skulle ønske vi kunne reist rundt i en sånn
BLogges:**

Meg, vi, oss

Heeiheeei♥

Eni med den her ↓↓

A good friend knows all your best stories, a best friend has lived them with you! 

Hehe men uansett her er flere bilder fra helgen med mine beste, love u♥
 

bilder fra helgen

Hallo dere♥

Helgen har egentlig vært helt chill. Vi eller jeg og Frida har vært alene hjemme i helgen, så på fredagen sov Veronika og Carita her. Vi gjore egentlig ikke noe spess, bare så på film og koset oss. Igå var jeg på jobb for førsde gang på 3 månder, stress!! Vet ikke hvorfor men jeg blir så utrolig stressa, spess når det kommer mange folk, hehe! Kjenner jeg er helt opplåst etter en helg med bare godteri og pizza, blææ kvalmanes! haha blir kvalm av å tenke på det.
Good friendsMed eller uten?

Heihei♥

Fortiden hater jeg å bruke klips. De klør og så blir det alltid floker i nakken og det er så utrolig irriterende, så synes jeg at jeg får en rar fasong på ansiket mitt, vet ikke helt hvorfor men.. Hva synes du jeg passet best til, med eller uten klips?:) Hva synes dere?

Sverige igjen

Heihei♥

Stakk bare innom får å blogge det siste innlegget før jeg fær. Nå skal jeg til sverige igjen på badminton stevne, gleder meg syk:) Er en stund siden jeg var på stevne nå så det blir kos, vet ikke om jeg får blogget der, men håper på det. See yah♥

tilbake til normal hverdag

heei♥

Blææh!! Da va første dag på skolen overstått. Off va tungt å stå op tidlig etter som døgnrytmen er helt fucka. Fikk ikke såve før havl 4 inatt så skulle jeg opp kl halv 7, tuungt! Sommerferien har gått så fort at jeg nesten ikke husker hva jeg har gjort. Har du det sånn? Gleder meg allerede til neste sommerferie, hehe:) Så nå må jeg bare sette igang med å pakke, så blir det Luleå(Sverige) imorgen. Gleder meg sykt, er en stund siden jeg var på badmintonstevne sist, så blir nok kos:) 
Wonderstruck by Taylor Swift

Heihei kjære læsere♥

Tenkte å tipse dere om at Blogg.no har en konkurrase gående, der 50 bloggere vinner og får tilsendt den nye parfyemenWonderstruck av Taylor Swift, HELT GRATIS!! Høres ikke det bra ut? Du går bare inn >HER< og fyller ut skjemaet, og skriver ett innlegg på bloggen din om hvorfor nettopp du bør være en av de heldige som får prøve den nye parfymen! 

Jeg Håper jeg vinner den parfymen, og jeg tviler ikke ett sekund på at parfymen lukter HIMMELSK ♥ Flasken er kjempe søt, og har en passende gull detalj til:) Så jeg krysser fingrene å håper på at jeg vinner!
Ny header av oda

Heihei♥

Igår fikk jeg en ny header som dere sikkert ser. Headeren er fra en kjempe snill jente, tuuuusen takk oda svendsen: www.odasvendsen.blogg.no får en kjempe fin header:) 

Er ikke så flink til å lage header sjøl, så har jeg netopp fått meg photoshop så jeghar ikke helt lært meg med det. Om det er noen som kan det der med å lage header i photoshop,og få sånne header ting osv som har lyst til å vise så hadde jeg blitt kjempe glad:)Andre headere jeg har fått, tuusen takk :)

og noen fler :)

Vil lese din blogg

Heei♥

Hålder på å kjede live av meg, så da trenger jeg noe å gjøre, så jeg vil lese din blogg:) Så kommenterer jeg hva jeg synes osv.. Hva heter din blogg?:)
Nelly wants

Heihei♥

Var nettopp en snartur innom www.nelly.com  for å skjekke om det var kommet noe nytt, da jeg så noen ting jeg har lyst på, er ikke helt sikker på hvordan alt ser ut i virkeligheten da men tingene så værtfall fine ut på bildene:)


Camping, allsang på grensen og Sverige

Heihei:)
Da hadde jeg vært på allsang på grensen også da, var kjempe kos og mange bare sanger, mn var helt annerledes enn jeg trodde det var, og som jeg har sett på tv. Var liksom son at man måtte klappe når dem sa ifra, og vist dem gjorde noe feil gjorde dem alt om igjen osv, orke ikke forklare alt, men var overtall ikke som det ser ut på tv, hehe! Men var kjempe kos og være der:) Så nå er vi på kampingen rett bortfor og her ska vi være i noen dager til så vet ikke om jeg får blogget!. Så har jeg vært i Sverige og shoppet, men har ikke pc elns så innkjøpene kommer når vi kommer tilbake til Førde!
Blogges;)

Gjesteblogging

Hei!

Nå sitter jeg, Guro og Frida i gangen etter å ha vært ute i regnet! I morgen skal Guro til Førde og hun sitter her og gruer seg til å fly BULLSHIT..neida hade :)

Crazeeeeh

Chille dag

Heihei♥

Idag så har det bare vært chill! Det er kjempe fint vær ute, så vi har vært litt ute osv. Men har ikke gjort så mye spess, så er ikke noe serlig og blogge om! Blogges:)
Kopp brownies!

Heihei♥

Nå har jeg å frida nettopp laget kopp brownies, vist du aldri har hørt om det så ligger det i ordet:P Det er hjemmelaget brownies som egentlig smaker akkurat det samme som vanlig!

Oppskrift

4 ss sukker

4 ss hvetemel

2 ss cacaopulver

1/2 ts bakepulver

1/2 ts vaniljesukker


 

BeautifulBlond igjen!!

Heihei♥

Igår kveld stripet jeg håret mitt blondt igjen, skulle egentlig bare ha noen striper men det ble vist nesten hele håret, ofc! Før var det sånn at jeg gikk og så meg nesten hele tiden i speilet førr at det var så uvant men brunt hår, og nå er det det samme med blond hår igjen. Men for å være helt erlig så ser jeg ikke ut på hauet, så jeg skal farget det brunt igejn imorgen. Håret blei en blanding mellom oransje og gul, og blei alt for mange striper, så ser rett og slett ikke ut, så gleder meg til å farge det tilbake:) Enda jeg satt i 2 og en halv time for at det ikke skulle bli oransje, men det ble det vist uansett, men jaja!!

Før:

Hva synes du?

Sanger jeg hører på!

Heia♥

Ville bare vise dere hvilken musikk jeg hører på eller liker da, dem jeg hører mest på fortiden:)

 

 
 
 
 

Herlig kveld

Hei søte lesere!♥

Ingenting er koseligere enn å samles, og ha en koselig kveld med vennene. Er lenge siden vi har samlet oss og vært så mange, så det var veldig koselig. Så har hadd en kjempe koselig kveld med grilling osv.. I 4 tia så gikk vi på butikken og handlett inn alt av grill mat osv som vi trengte. Så gikk vi til en vennine å grilla og hadde det koselig:) Og var faktist utrolig heldig med være denne gangen, og det gjorde det bare enda bedre!

God morgen!

Heihei♥

Nå har jeg nettopp fikset meg og er klar for en herlig lørdag med båltenning med vennene mine, kommer til å bli koos:) håper dere også koser dere og ha en fin dag, blogges;*

 Sommer og skolefrii

Heihei♥

Da var siste dagen på skolen unnagjort, og det er så herlig! Så nå er det bare å vente til det blir sommer her oppe, idag er det kaldt og piss regn, har den sommer følelsen må jeg si! Eller det blir vell ikke skikkelig sommer her da, men er glad jeg skal sør over om noen dager:)

Dagens sitatAvsluttning

Heia♥

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra skoleavsluttningen, gjore ikke akk noe spess, satt bara å snakket med vennene mine. Søndagskos!

Heihei♥

Vet jeg ikke har blogget i helgen, men det har ikke vært stort å blogge om, og jeg har vært på jobb på fredagen og i dag, så har ikke hatt så mye tid til blogging. Men nå skal jeg se på film og kose meg,så blogges;)


Klar for overnatting!

Heiaa♥

Nå er jeg klar for overnatting med ungdomstrinne, kommer til å bli en koselig kveld, eller natt siden vi kommer nok ikke til å sove. Men gleder meg! Også er det lenge siden vi har overnattet på skolen, trur siste gangen var i 7 klasse elns, så det er en liten stund siden det:)Blogges;)

Litt sunnere middag:)

Heihei♥

Idag ble det en litt sunnere middag på meg, siden skal snart på sånn flaskeinnsamling for badminton, snax;)Nicki Minaj: Whip It

Dagens sitatEtter 1 år med venting, å endelig har jeg det!

Heihei♥

Nå har jeg ventet i 1 år for å ta det, å nå har jeg det endelig! Skulle egentlig ta sist sommer men, fant ingen plass å ta, men nå når jeg var i syden tok jeg det endelig:) men hadde utrolig uflakks, for det første så sleit hanmed den der tangen, så sliter han  mye for å få den der nålen igjennom, så klarer han der mannen å knekke nålen når han var halveis inni, og det gjore noe sykt ont, så begynner han å skelve noe grusomt, og da kjente det ut som jeg hadde krampe i hale magen, og sa jeg at jeg ikke ville ha alikavell, men siden jeg allerede var begynt så var det ikke noe vitts. Og siden han sleit sånn så måtte jeg få bedøvelse, og til slutt sliter han med å fa piercingen igjennom, snakk om uflakks eller?Merkene jeg fikk etter den der tangen:///
Hjemme etter en herlig tur i Bulgaria:)

Heihei♥

Man bruker vell og si endelig hjemme, men for meg blir det vell uheldigvis hjemme:/ Å dra fra 40 grader i sola til 5 grader e ikke noe spess god følelse. Men har hatt en helt utrolig minnerik og herlig tur i Sunny beach med mamma, lillebror, Regine, Gjøte, Ann-kristin og Cherita:) Har solt oss vær dag og bare koset oss, og blitt litt brun da!
 flere bilder kommer :)))

sanger jeg kunne hørt gang på gang

Heihei♥

Når jeg hører på disse sangene minner de meg sykt mye om ting som har skjedd og ting jeg har opplevd, de minner om ting jeg ikke har brukt og tenke på så mye, eller ting jeg helt har glemt av. Også er det om alt som har skjedd i disse to ukene, som kommer til og bli et minne for alltid. Kunne likså hørt på de gang på gang!

 

Lang helg+vår:)

Heihei♥

Endelig er det begynt og smelte her oppe i nord og, er så leei av sne og kulde. Håper bare smeltingen går fort så det slepper og være sånn klissete vær ute, det er noe jeg haateer. Igår var jeg med noen venner, men vi gjore ikke noe spess. Idag blir det bare en chille dag på meg og Frida, så vi skal kose oss med godteri og film:) Har ikke blogget så mye disse dagene, men det er fordi det ikke har vært så mye å blogget om. Ha en god helg:)


jordbær og krem, så litt ekkelt ut!


Baabyyy time

Heihei:)
Nå sitter jeg og jentene på hotellet og passer lille søte Aurora:)

yeey, Sunny Beach!

Heihei♥

Gleder med noe sykt mye til å dra til Sunny Beach i mai. Nå er det 4 år siden jeg var i syden sist så passet bra:) Og er så glad vi skal dra med andre på min alder denne gang. Sist gang vi var i syden var det bare familien, så hadde bare lille bror å være med da, men var jo koselig! Vi skal bo på Briz, som er et frit bra/fint hotell som jeg har hørt:)
blogges:)

Back to work!

Heihei♥

Nå har jeg ordnet meg og er klar for en dag på jobb:)


Blogges;*

Live my life!

Heia♥

Nå hålder jeg på og ordne meg, så skal jeg ut med jentene å sitte barnevakt, så seinere skal vi sikkert på klubben osv...Blogges;*

Du betydde så utrolig mye for alle!

Du var en helt fantastisk jente, med et nydelig smil som gjore alle glad. Du betydde så utrolig mye for alle. Hvorfor måtte det skje med deg?Det er så ufattelig vanskelig og forst at du er borte foralltid. Det skjedde noe som ingen ville sku skje, du er en engel som har dratt fra oss alle i går. Du var alltid bli og glad, og fikk alle til å smile. Framtiden kommer ikke til å bli det samme uten deg for noen. Du var så ung, og i  går omkom du i en skuterulykke som forandret alt. Vi mistet vår kjære, snille og søte Vivian. Det finnes ikke ord eller beskrivelser om hva som har skjedd, vi er sjokket og i dyp sorg. Du var høyt elsket, du kommer alltid til å være med oss. Det er så leit at ingen fikk si hade til deg, og ikke engang de nermeste. Vi kommer alltig til å kikke opp på  himmelen ilag og vite at du er der, men det som skjedde igår kommer ingen til å glemme. Du var så perfekt, men nå er du den perfekte stjernen på himmelen som alle vill se opp til. Du var en sterk og tøff jente som alle var så glad i, sov godt og hvil i fred Vivian, vi alle savner deg utrolig mye, men vi ses snart igjen♥

 Hvil i fred, Vivian♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Dere er bare best!!

Heihei♥

Jeg husker den dagen vi begynte og være med hverandre i sommer, og vi har funnet på mye tull fra den dagen, men nå er det snart sommer igjen og da har vi allerede vært bestevenner i 1 år, herregud tiden har gått fort!  Jeg er så utrolig gla i dere♥

Besteee♥♥


Jula:)Halloween:)Telttur:)

Hyttetur:)

Snart 1 år med blogging

Heihei♥

Den 20.04.12 er det nøyaktig ett år siden jeg begynte å blogge, men har hatt noen små blogg pauser inni mellom!! Jeg skal  prøve å ha bloggen så lenge jeg kan:) Har fått utrolig mange koselige,fine og snille kommentarer dette året, det liker jeg:)

Ett år siden:P


Btw: Snart ett år med beste jentene<3


dere er best:)

Gladpia97:)

Heihei♥

Nå er det ut å reise igjen med gjengen. Idag eller i morgen tidlig drar vi til Alta så til Bygdø eller hva det nu heter! ååh gleder meg sykt. Vi drar enten i dag eller i morgen tidlig så det blir ikke blogging før på mandag sikkert elns....Håper sykt mye vi får noen timer å shoppe:))Blogges;*

Bilder fra påsken

Heihei♥

Da var påske ferien over, og jeg har hatt en kjempe koselig påske med familien ovs. Fikk ikk etatt så mange bilder fra påsken, men tok nu noen!

Påskedrinken!


Paradise hotel osv..

Heihei♥

Koselig dag med Sofie og Rikke, men trist at det var siste gang jeg får sett Rikke på lenge, har ikke sett hun på flere år:(  Men nå gjør jeg med klar for å se paradise hotel også legge meg. I morgen kommer jeg ikke til å blogge siden jeg drar på hytta så kommer til å ha bloggpause fram til Søndag;)
En kjole fra nelly jeg har lyst på, var flere men de kom ikke opp!Shorts fra gina jeg har sykt lyst på
Ut med jentene idag og da

Heihei♥

Nå har jeg stått å ordnet med i flere timer, eller krøllet håret osv. Så nå skal jeg ut med jentene idag og:)Synes disse er sykt fine/kule
Natta bloggen!

Heihei♥

Dagen idag har vært litt kjedelig, så det har ikke vært noe og blogget om. Nå ser jeg og er helt loner og ser på film, og spiser jordbær, nattaa bloggeen:)Blogges♥

Kosekveld med beste carita:)

Heihei♥ 

Idag ska skal beste Carita såve hos meg, og det blir kooos, så nå skal vi se film, snx;)

Blogges♥

Fake øyenvipper

Heisann♥

Idag måtte jeg bare teste ut øyenvippene jeg fikk fra rapunzel, de var litt for lange. Så de rakk opp til øyenbrynene, men men det gikk nu!!:)

Blogges♥

Kjeeede dag!

Hallo:)

Hadde ikke så mye å gjøre idag så måtte vell bare finne på nåt, sku vist egentlig i kirka på konfirmasjons undervisning, men "det glemte jeg":P Jeg testet ut noen neielakker jeg nesten aldri har brukt såe...
 

Konfirmasjon bøssebære ting!

Heihei!

Da måtte vi visst være tiggere og da! neida men på en måte var vi jo det da, som sikkert konfirmanter over hele norge også var idag.

Jaja vi endte nu opp hjemme i en times tid, før vi gikk tilbake!! 

Jobb strax

Jobb i dag å da:S


Sweeet!!

Heihei!


tnååååå

Endelig va de 6 eller kansje fler kommet til verden etter litt lang venting:)

sånn så hun ut før hun fødet!

Profilbilder!

Her er noen av profilbildene mine fra face!


Håper dere vill fortsette å lese bloggen min, det LIKER jeg:) 

fra gamlest til nyest:P

Hahah hva synes dere?

Sool!!

Endelig var solen kommet opp hit til Mehamn, så i går hadde vi en slaks sol fest greier:) Men nå håper jeg det bare snart blir varmt igjen!
Redigering!!

Heihei!

Idag når jeg kom hjem fra skolen hadde jeg ikke så mye å gjøre så redigerte noen bilder!!
btw: Skulle bare prøve!
Hva synes dere?


SPØRSMÅLSRUNDE!!!spørrspørr

Heihei lesere!

Jeg hadde tengt å ha en spørsmålsrunde, så spørr i vei:)
goood frokost!

God morgen:)
idag våknett jeg tidligere enn det jeg bruker, men det er godt å få med seg dagen!

Søte, kule, fine deksler

Heihei!

Noen deksler jeg synes er litt fine, søte og kule som jeg kunne ha tenkt meg!!

Bloggesss;**
NOOOOO!!!!!!

NEEEIII!!!!

Jeg må nokk væe den mest uforsikktige personen i verden, jeg klarer nesten å øddelegge alt++!

Ihelgen klarte jeg jo seff og miste mobilen i gulvet, så nesten helte skjermen knustes, uforsiktige meeg#10!


+ at dekselett mitt er helt oppskrapet og slitt!Så flink jeg er!

Heihei!

Igår kveld skulle jeg teste ut den du nye selvbruningsklutene, må si det funket bra, og man fikk helt gjevn bunfage! NOOOT!! Fikk skille og flekker overalt så det er ikke noe jeg kommer til å gjøre flere ganger for å si det sånn:Peller så er det bare jeg som glemte å ta noen plasse men men!


Spørsmålsrunde!

Hejj!

Tenke jeg skulle ha en spørsmålsrune, så bare spørr!

Koos

Heihei!

Idag har jeg vært på jobb stortsett hele dagen, og når jeg kom hjem så jeg og Frida hangover2, va en kjempe bra film. Så vi spiste godteri og bare chillet!

Btw! glemte å publisere det igår! 

Justus4.blogg.no!

Hallo!

Nå her jeg, veronika, Frida og Carita startet en blogg sammen, vi håper dere vil følge med på den♥Btw! headeren er bare foreløbi!Nachos med veronika!

Mmm! Snart nachos med veronika... Btw! Har ikke blogget siden har ikke gjort noe, så d er ikke vits å blogge om ingenting!!

Yeeei, endelig!

Hallo!

Yeei! endelig var clipsene kommet, som jeg bestilte på torsdag. Det er kansje vaneligst at man prøver clipsene sine først, men denne gangen var det carita som var prøvekanien;) Egentlig hadde jeg litt flakks, siden når jeg skulle bestille den fargen og lengden jeg brukte, var de utsolgt, men heldig vis hadde jeg da lagt de i handlekurven dagen før, såe fikk de nu til slutt! ( www.rapunzelofsweden.com ) Jeg annbefaler derfra, de holder lenge og blir ikke så veldig raskt tynne!!


De nyeste                                                                             Nest gamlest                                          De første jeg fikk!

++

Peeena mii;**
 

 

Back to school

Off! da var skolen begynt igjen, woow så gøy, har gletet meg i 2 uker nå, noooot!! Merket jeg ikke var klar idet hele tatt, var for det meste og meste parten av skoledagen trøøt. Å fikk rett og slett ikke sove igår kveld, og våkknett mange ganger i løpet av natta, mn var heldig vis ikke trøtt når jeg sto opp! Får håpe jeg kommer meg i rett kjør i løpet av uka. 

skumskumskum!

Skumskumskum!!!

Alltid like gøy med litt skum, på onsdagen hadde vi skumparty nr2, men va ikke like bra som det første, men det var døds bra. Det er ikke noe vi gjør ofte så derfor må man bare nyte det!

Minner!

Noen nye og noen gamle bilder jeg fant. Fra badminton og klassen osv.. Man lagger merke til forandringer ser jeg.

Skjønn vi va...... nooot, sikker 3-4 år siden. Off forandringer!!!


Moteshow i 7 kl med hjemme lagget klær.

Klassebilde, off så .... ikke ut! Dåli fotograf i tillegg:(


Bestilt nye clips! ( rapunzelofsweden)

Heihei!

Pffft, no er det lenge siden jeg har blogger skikkelig, men skal prøve å skjerpe meg, og skal prøve å  blogge da jeg har tid osv.

Endelig har jeg bestilt nye clips. Forje gang jeg bestilte fikk jeg med en slakt clips bare i grønn+ rabbatt kort. Og denne gangen fikk jeg rabbatt og gratis øyenvipper+ gratis frakt. så det er ikke så ille. Men nå er det bare å vente til de kommer som kan ta 2-3 dagen elns. Men men!

Forandringer fryder!

Offoff, tiden har gått altfor raskt. Huske det som det va i går, hehe!

Halla

Dette er carita som skriver fra mobilen til guro og hun vet ikke det. Hahahaha skjer?

Endelig helg "igjen"

Jeg må si at dagene går sinsykt rask, og ukene. Jeg synes jeg nettopp er begynt på skolen igjen, og nå er det snatr jul, hm!! OBSss: "vet, lite blogging idet siste"

Men endelig er det helg igjen:) 

Det "SNØØØR"

Off, da var snøen begynt å komme. Idag da jeg sto opp var det nesten blitt helt hvitt på bakken. Bare i dag har det snødd mye, og da får man vell bare ta å finne fram vinterklærne, men ikke at jeg kjenner såå veldig mye forskjell på temperaturen her oppe. Det er jo neste like kaldt på sommeren/ høsten som på vinteren. 

Girl getting annoyed.......

Serriøst, går det virkelig ann å bli så sur og irritert på seg selv når man ikke får til å synge en melodi? sorry men må bare le:)

 

" Forandringer "

Hallo <3

Her er sånn jeg så ut da jeg ble født til sån som jeg ser ut nå. Forandrett?
Hahahahha ler meg i hjeel!! :)


Bompibjørner!

Nå sitter jeg og Carita her å lager en bompibjørnsang, vi skal nemli lage en bompibjørn video! Haha det kommer til å bli gøy, men sikkert litt flaut også. Hvis vi får til å laste opp videoen så kommer den nok i løpet av uka! :)

 

NB; jeg har laget en hårvideo som også sansyneligvis kommer ut på bloggen! ;)

 

Kortklept!!!!

Heihei<3

For ikke så lenge siden klippte jeg meg kort. Jeg skulle egentlig bare klippe det som var slitt, men jeg tenkte jeg heller kunne prøve noe nytt! Så hva synes du jeg passer best med, kort eller langt hår?

Med clipsEller helt naturlig?^^
Til legen pga kneet!

Idag tidlig måtte jeg stå opp klokken halv 8 siden jeg skulle sjekke kneet mitt hos legen. De fant ikke helt ut hva det var, men jeg må kansje til Kirkenes for å ta rønken/opperere elns fikk ikke helt med meg hva han sa. Jeg trener 11 timer i uken og i detsiste har jeg ikke klart noe serlig pga mitt kne, det er kansje derfor. Jeg har kansje vridd det elns. Så nå få jeg ikke trene på 2 uker:( 

Lager gratis header til deg!

Heihei<3

Jeg tenkte jeg skulle lage header til de 4 første som kommentere, så de 4 første som kommenterer skal jeg lageen header til.

Wathsap??

Heihei!

Litt rar begynnelse på dagen, men men bare det er godt så går det vel altid. Vi sto opp og ordnet oss, så etter en liten stund kom vi på at vi hadde kjøpt sjokolanefondant i Hammerfest, så vi startet dagen med noe veldig usunt, men godt:)- Oppskriften til SJOKOLADEFONDANT: Vi brukte ferdigpakke:) hahahha^

Andre oppskrifter: Her!

- Gruo z life

 

 

Byttet "design" igjen!

Hallo!

Idag måtte jeg bare bytte design igjen. Jeg finner aldri det rette og jeg blir fort lei av et design jeg har veldig lenge!

- Hva synes dere?

- Guro♣

Nattinatt!

Hallo<33

Natta!!!!

Siste innkjøp i Hammerfest!

Heija!!!!

Igår var jeg i Hammerfest med Frida. Vi var der fra kl. 6 om morningen til kl. 23.00. Vi shoppet mesteparten av tiden, men det var litt slitsomt og gå rundt på kjøpesenteret når vi var trøtt og sliten .Genser: Cubus, Singlett: Cubus, Ring: Husker ikke hlet og smykke: Cubus!...

- Hva synes dere?

Guro<3

Fun fun fun!

Hallo!

Nå sitter vi å har det så sinnsykt kjedelig at vi har det vi har det morsomt! 

                                                              

                                                       

                                                       
                                                       
                                                      
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
Halla!

Nå sitter jeg og Guro å spiser is! Også står Guro å danser en sykt teit dans hun har laget, jeg leeer! Også sitter vi å fisker på designet hennes så jeg skal tvinge Guro til å blogge oftere! Men dere må også være flinke til å komentere! Ingen liker en blogg uten komentarer vettu! ;) Så komenter i vei!

Snakkes, dere hører fra Guro om ikke så lenge! :)

Sorry for lite blogging!

Hallo!

Sorry for at jeg nesten ikke blogger, men jeg har så mye å gjøre å får bare ikke tid til blogging:( Jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan når jeg får tid, men jeg har ikke så mye å blogge om heller. Jeg har seff kalrt å rotet bort ladderen til ameraet mitt!

 

Foto shoot med Caita!

Heihei!

Disse inneleggene har kommet litt sent.Min bilde redigering!!

Heisann!

Her er flere av mine bilde redigeringer, jeg setter det bildet jeg har redigert over det vanlige akkurat som før og ette,men det kommer ikke før og etter på alle:)


legger du merke til hjertene i øynene???

Liksom før, vis du sjønner! den kom vist ikke åver etter bildene:)


Flere morsomme bilder!

God kveld!

Her er flere morsomme bilder,kom i et nytt innlegg siden at eller så kom dem så langt ned! :)

Ble litt småe og skurrete bilder, men det er siden bildene va så småe og da måtte jeg bare dra de litt og da ble de litt skurete:S

 

Photo Flipbook Slideshow Maker
 
Photo Flipbook Slideshow Maker
 
Photo Flipbook Slideshow Maker

Munnen full av rosa!!

Iste fant Carita sånn rosa tabelett som man skal tygge på. Så vi prøvde det og vi ble helt rosa i munnen!
Vi åpnet munnen litt ekstra får at dere skal se rosa fargen ;) Såå det er litt flaut heh ..

Snakkes :)

 

Morsomme bilder!

Alltid godt med brownies!

Hallo <3
Som sagt er det alltid godt med brownies, idag har jeg Carita og Frida laget brownies med vanilje is og nonstopp, naaam! NB mange bilder!!!!
 
Photo Flipbook Slideshow Maker
 

 
Photo Flipbook Slideshow Maker

Snart kristiansand stevne!

Heluu!

Nå er sesongen med badminton startet igjen, og nå på Onsdag eller Torsdag jeg er ikke helt sikker, men det er no en av de dagene så drar vi til Kristiansand på ranking stevne. Det blir det første stevne i denne sesongen, jeg gleder meg litt og litt ikke siden at jeg nesten nettopp er begynt å trene etter sommer ferien, så det kan bli litt tungt og rart! Idag har jeg ikke gjort så mye, jeg var bare litt med Charlotte så var det trening.- God natt <3

Ut på tur, aldri sur

Heihei!

Idag var det nokk en gang en tur dag i denne uken, med samme vær og alt. Hadde seff klart å ta på meg for småe sko, så jeg fikk gnagsår etter 2 meter:( Men vi hadde det koselig med bål osv bortsett fra at det regnett av og til og det var litt kaldt!!!!

Værste skole tur!

Heihei <3

Ut på tur aldri sur, hahahah denne gangen trur jeg det blir omvent.Da var andre skole dag ferdig for idag, woooow så gøy det har vært, vi gikk tur i 3 timer i vått tereng, med små sko og vanelige klær. Vi gikk på våte steiner sidelengst i en skråbakke, vi gikk i myr å vanndammer, så det var ikke så gøy:P Tok desverre ikke noen bilder siden kunne ikke ha kameraet med når det regnet!!! :(

 

Lite blogging i det siste....

God kveld!

Jeg vet jeg har blogget lite i det siste, men det er fordi det ikke er så veldig lenge siden jeg kom hjem fra den beste sommer ferien miin på lenge, eller nesten den beste!!! Jeg har hatt veldig mye å gjøre siden jeg kom hjem, jeg har vært med venner,trening osv...  men skal prøve å skjerpe meg:)


Blogges:Hvilken?

Heihei!

Jeg er ikke helt sikker på hvilken header jeg skal buke, hvilken synest dere?

Nr 1?


Nr 2?

Nr 3?


- Hva synes dere?

Hot or Not?

Heija!!

Igår kjøpte jeg meg en ny jakke på Bik bok:)

Hva synes dere?

Shoot with Cindy

Hallo!

Siste dagen på Atløy hadde jeg og Cindy ikke så mye å gjøre, så vi tok noen bilder!

Today's Outfit

Hallohallo!

Her er dagens lille outfit + litt bilder, idag har det vært en nydelig dag uten skyer, så jeg har for det meste vært ute og solt meg!Bukse: Kapphal, T-sjorte: Bik bok
- Guro Olsen

Fått speilrefleks!

Heijaheija!

Idag fikk jeg speilrefleks og en minne brikke på 8gb av verdens beste pappa! Det gamle kameraet mitt ble sendt inn på reperasjon for noen dager siden, men det var jo egentlig ikke vits eller det var jo det da men......