høsten 2012


I avisa

Heihei♥

Haha idag så jeg i avisa, da det plutselig dukket opp et bilda av oss i avisa fra messa:) Viste egentlig ikke at det skulle komme iavisa, men er jo artid det!
Skole, stress, jobb,stress

Heiheeei♥

Ahh altid like godt å komme hjem og kle på seg daffeklær og slappe av etter en dag på jobb, stress, stress og stress! Jeg kom hjem fra skolen og gjore litt lekser, så i dusjen, ordnet meg så full fart på jobb, blæh for en laang dag! Men det er verd det, moneeey, haha neida....joda.  I helgen skal det være messe så jeg takker ja til alle tilbudene om jobb sånn at jeg kan tjene litt penger til helgen, hehe. Men kjenner alltid jeg gruer meg til å dra på jobb og stå i flere timer, men så er det også altid like godt å komme hjem og slappe av og tenke at man er ferdig på jobb osv. Fikk tatt bilder, heeeligvis. Eller carita tok de da!


Blogges:)

Helg-hytta-bilderHva synes du? blogges;)

Hytta next

Heihei lesere♥

Nå har jeg pakket og er klar for en helg på hytta, eller egentlig ikke. Er ikke så mye å gjøre der også litt kjedelig, menmen! Så blogges etter helgen da, see yeah;)

Bilder fra igår:blogges:*

bilder fra denne uken

Hei igjen!

Nå er det en stund siden jeg har blogget, kjenner jeg får dårlig samvittighet, hehe! Men har fortsatt ikke pc så får ikke blogget så mye. Så vist dere ser det tar noen dager mellom hvert innlegg så er det pga det, og jeg er IKKE sluttet;) Men Er utrooliig godt med høstferie!! Men er her litt bilder fra uken, har ikke fått tatt så mange, også er det dårlig kvalitet på alle bildene siden de er tatt med mobilen btw.


Hehhahaheheh, bare ett tulle bilde da!

What a day

Heei søte lesere:)
Idag har jeg egentlig ikke gjort noe annet enn lekser, nesten fra jeg sto opp! Har så sykt mye innleveringe denne uken så får nok ikke ti til noe annet, er så sykt lei at jeg snart spyr, neida, joda. Så dere får h en god kveld får det skal ikke jeg,hehe!

Forestilling

Heihei!

Alle innleggene kommer litt sent, siden jeg har ikke pc mer hjemme:( Ladderen er helt ødelakt så får ikke laddet pc før jeg får ny, så vet ikke om jeg får blogget noe serlig, men skal prøve. Kansje det blit litt mobilblogging osv, men jeg HATER når bildene er mindre enn 700-800. Men uansett på Tordagen var jeg på forestilling, noe såm jeg egentlig skulle være med på selv men hadde ikke tid osv..Men var kjempe koselig og masse bra. Det var en forestillig for å samle inn penger til Afrika, eller Ganha eller hva det nå heter. Men ivertfall så er det to fra Mehamn såm skal ned til Afrika for å bygge ett klasserom for de folkene der for de pengene såm ble sammlet inn idag! De skal fortsett med noe en gammel dame fra Mehamn begynte med for noen år. En dame såm att i rullestol og brukte sin pengson eller hva det nå heter for å lage til til de fattige der. Vet alle bildene ble skurrete, men kameraet virker ikke så bra i mørke, haha
Sååå leei

Hei♥

Nå er jeg akkuratt ferdig med leksene, blææ hater lekser mer enn alt, er såå lei. Spur snart av tanken!! Men ivertfall stikker jeg bare innom kjapt siden har ikke så god tid, skal snart på trening så på besøk, så blogges :)