Hverdag


HUSK JEG HAR BYTTET BLOGG (guuro.blogg.no)

HEI

Ser jeg fortsatt får en del lesere å venneforespørsler på denne bloggen, men har ikke dere fått med dere at jeg har BYTTET blogg? fortsetter egentlig men ville ha ett nytt navn, men for at dere ikke skal glemme det JEG HAR BYTTET BLOGG TIL WWW.GUURO.BLOGG.NO !!!!!!!! Du finner bloggen HER

BYTTET BLOGG

Heihei♥

Jeg har fått noen kommentarer om at jeg må blogge mer, hehe så smart som jeg er så har jeg glemte å puplisert innlegge der det står at jeg har BYTTET BLOGG!!! Har byttet til www.guuro.blogg.no om det var noen som lurte. Grunnen til at jeg bytter er fordi jeg vil prøve å starte på nytt + at jeg er lei navnet gurozlife, har liksom ingen mening, hehe. Men nå vet dere at jeg har byttet blogg så jeg kommer nok ikke til å blogge mer på denne bloggen, om jeg ikke ombestemmer meg da. Men kommer ikke til å slette denne, er altfor mange minner.
Mary Key (en liten anbefalning)

Heihei!

Har du hørt om Mary Key? heeh, det har ikke jeg.. før nå da. For noen dager siden fikk jeg et produkt som heter Mary Key, som er et produkt for huden, ureinheter osv. Har prøvd sette i noen dager, og synes det stinker.... neida faktisk har den de funket veldig bra! Derfor ville jeg blogge om det, for og si at det funker veldig bra, så jeg kan faktisk annbefale det;)
Lastest Iphone photoi'm actually alive

Heiheei søte lesere! Da var det kanskje på tide å fortelle dere at jeg faktisk lever, heh.. Vet bloggingen min ikke har vært helt på topp, eller den har egentlig vært heelt på bunn. Prøver og skjerpe meg, men har så dårlig fantasi til og finne ut om hva jeg skal blogge om når det ikke er noe og blogge om. Når man bor på sånne her småe ..... plasser som jeg gjør, skal jeg fortelle deg at det........ikke er en dritt og gjøre, og da blir det heller ikke så mye og blogge om:/ Eller kunne jo seff ha blogget hver dag, og fortalt om hva jeg har gjort osv, men probleme er at jeg ikke har noe og ta bilde av sååe.. det blir for kjedelig. Jeg selv synes det er dritt kjedelig og lese blogger uten bilder, så jeg velger og ikke gjøre det.  Men skal prøve å skjerpe meg ENDA mer, og være mer oppfinnsom om hva jeg skal blogge om. Så håper jeg at jeg får en bedre linse til kameraet til jul, siden mitt er helt ødelags og dårlig, hiihi! Mene vi preikast, see yeahh♥

 

guess what

Heii:)

Haha liten bloggpause bokstavelig talt, Skulle ta en liten bloggpause, men kom på at jeg ikke har blogget om gjett hva........IPHONE!!! Endeliiig, ble så overlykkelig da jeg endelig fikk meg en ny mobil. Forje bursdagen min fikk jeg en samsung galexy s2, men som jeg klarte og knuse etter noen uker, typpisk meg. Så fikk jeg låne en ny som var helt klikk og ødelagt, sier ikke mer.. Men ENDELIG iphone. 

 

Noe som får meg til å smile

Heia♥

Haha for noen dager siden fant jeg er gammelt kamera som jeg hadde mistet for noen år siden, som plutselig kom til syne. Off tror jeg døde av latter når jeg så hvor liten jeg egentlig var da jeg tok de bildene. Minner/ gamle bilder er alltid noe som får meg til og le eller smile, høhø! Synes det er så artig og se hvordan man har sett ut og hvor mye man egentlig har forandret seg. OMG dere kommer til og le dere i hjel jeg advarer dere! Haha

HAHA gjett om jeg var hanna montana fan

hahahhahahh hva synes dere da?

 

Fredags kos

Hallo!

Idag har jeg og beste jentene bare koset oss og chillet med musikk, film og godteri. Hva har du gjort idag? Får ikke sove akuratt nå, så tenkte jeg bare kunne lage dette innlegget nå, så blogges vi imorgen. God natt!- btw dårlig kvalitet på bildene siden de er tatt med mobilen og ipaden.


 

Pakke i posten

Heihei♥

Yeei, idag kom kjolen min fra nelly endelig, lykkee! Selv om jeg ikke har ventet så lenge da. Jeg klarte så vidt og velge mellom de kjolene men jeg hadde så lyst på en lang en så jeg bestilte den røde lange kjolen:) Synes den var kjempe fin på, men den var litt lang, menmen. Tok ikke så mange bilder av den nå men det kommer flere etter hvert!


hva synes du?

Sykepleier for en dag

Heeei igjen?

Sorrysorrysorry for lite blogging, burde skamme meg, hehe! Har ikke vært noe serlig og blogge om. Men ivertfall idag har det vært OD dag (opperasjons dagsverk) og jeg og Charlotte har jobbet som sykepleier. Hva har du jobet som? Var faktisk koselig, artig og lærerikt. Er noe jeg kommer til og huske for og si det sånn. Skulle ønske det var flere dageer:( VI har fått gjort mye forskjellig, og jeg fikk lære og strikke, yeeei, haha! Men nå skal jeg skjerpe meg med bloggingen, loover! 


photoshoot del 2

hva synes du?

er ikke alle bildene men orker ikke ta alle, blir litt for mange

jobb og syk...

Heei!

Seff måtte jeg bli syk når det ble helg, blææh! Har nesten ikke sovet i natt, hoster, øyenbetendelse, hodepine og har feber vont i hele kroppen. Kjennes ut som øynene mine er på tur til å falle ut av hodet mitt, åå deilig.. not! Haha hva har jeg ikke? Tanken på at jeg skal på jobb og ikke får noen til og jobbe for meg er så irriterende, vet ikke hva jeg skal gjøre:( Offf blogges da!

... If you don't step forward, you're always in the same place. 

Hjeelp meeg

Hei! Prøver og lete etter en kjole til juleballet, men er jo såå mange fine kjoler! Vil helst ha en fra nelly da. Måtte velge noen jeg synes er finest så får jeg se hvilken jeg skal ha, men klarer ikke bestemme meg. Hvilken synes du var finest?

Dagens innkjøp

Heia♥

Må si jeg er SLITEN etter en hel dag med gåing på messa. Idag sto jeg opp litt tidlig og gikk på messa med veronika, frida og carita. Er litt koselig siden det bare er en gang i året pluss at det kommer mange folk. Det som jeg hater med messa er at man må klemme seg igjennom folk for å komme noen steder. Man blir bølt og det er snakking, roping, skriking, musikk osv overalt + folk overalt. Hålte på å få klaus og vondt i hodet.  Men det som er godt med og komme hjem er å slappe av, helt stille og rolig, og se på alle ingene man har kjøpt, hehe! Fikk hanlet egentlig det jeg trengte, så er fornøyd med dagens innkjøp.
begge britney spears farfymene i en kule.

hva synes du?

Ben and Jarry's og lekser

Heihei♥

Nå er jeg netopp kommet hjem fra skolen, og for en laaang dag:( Så nå sitter jeg og gjør lekser og spiser Ben and Jerry's . Senere idag skal jeg på trening.Skal bli godt siden jeg ikke har vært på trening på hele uken. see yeah!!

 

Rubinrød

Hallo!

Endelig ferdig med leksene, eller... nesten da. Leser en bok som heter Rubinrød, har du lest den? Leide den idag, så har ikke lest så mye til å vite helt hva den handler om, hehe. Imens jeg gjør leksene koser jeg meg med sjokolade og starbucks,mmm! Men skal snart legge meg, så dere får ha god natt:)Bloggs:)