Innkjøp


Innkjøp fra Moss

Innkjøp fra Sverige

Heihei♥

Som sagt har jeg vært i sverige, og vi fikk en dag på å shoppe litt. Men jeg viste ikke at jeg hadde så så mye penger som jeg hadde med så jeg fikk ikke kjøpt så mye, men er nu noen ting da:) her er innkjøpet:
Lulu's

Hei♥

Glemte helt av å blogge om lulu's vesken jeg kjøpte, altså en toalettveske da! Den kostet 400 kr men fint i flere størrelser, hadde egentlig lyst på den som var større og firkantlig, me det ble den her, her er den:)
New in

Heeia!

Nå er jeg endelig tilbake fra ferien, og nå kan jeg endelig blogge skikkelig. Har vært såå kjedelig å sitte i bilden i en hel dag, så var godt å komme tilbake, men i morgen tidlig drar jeg til Atløy igjen, så vet ikke om jeg får blogget skikkelig da heller:/ Men har hatt det koselig på camping ferie, litt kjedlig og ikke ha noen å være med da, men jeg overlevde, hehe! Har vært i sverige nesten 10 ganger denne uken, så har fått shoppet litt.Er noe fra innkjøpet som jeg ikke har bilde av siden jeg ikke fant det. Her er innkjøpet: 
BTW: husker ikke alle prisene på tingene så orker ikke skrive de!!

New in

Heisann!♥

Idag var jeg i byen en snartur imens jeg ventet på noen, så jeg fikk ikke tid til å shoppe så mye da, men her er innkjøpet!:)Innkjøp fra Førde:)

Heihei♥

Idag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye, egentlig bare kjedet meg. Men for ca 2 timer siden så var jeg i byen og shoppet, og her er innkjøpet!

Topp: 129,- bikbok, shorts: 399,- bikbok

Smykke: 179,- bikbokStrikka genser: 199,- bikbok

Singlett: 79,- bikbok

tubetopp: 129,- bikbok

Singlett: 129,- bikbok

Negelakk: huske ikke, Cubus

Øredokker: 69,- cubusHva synes du?

Bloggezz;*

Overlykkelig!

Endelig var ipaden, beskytteren og slettetanga kommet, lykke:)

happy girl

Endelig! for å være helt ærlig trudde jeg ikke clipsene sku komme, mn heldig vis. Så nå venter jeg bare på ipaden, beskyttern og slettetanga:)

Lykke x10

Heihei♥

Endelig har jeg bestilt nye clips,ipad,en søt rosa beskyttelse til ipeden og slettetang:) Er veldig fornøyd med dagens bestillin, nå gleder jeg meg bare til det kommer:)

ipad                                                                                                                       +++                           beskytter


Løørdag+konfirmasjons kjolen min:)

Heihei♥

Gleder meg syykt mye til lørdag, da har jeg konfirmasjon. Så kommer til å bli drit mye stress denne uken:/
Nye negler

Heiaa♥

Skulle egentlig bare åpne pakken for og se hvordan de så ut, men det ble til at jeg prøvde de også, de var egentlig til konfirmasjonen da! Også er jeg jo helt skeiv, så de viste seg jo i hvor god jeg var å sette de på, som jeg ikke var!! Så nesten alle ble satt på skeivt:(


Innkjøp fra Lakselv++

Heihei♥

Idag tidlig dro jeg, mamma, Frida og Mathias til Lakselv for og handle inn ting til konfirmasjonen min osv. Har vært en koselig dag, og nå er vi på besøk hoss en venn. Innkjøpet fra dagen↓


Innkjøp fra Oslo

Heihei♥

Endelig hjemme etter en kjempe koselig helg/turnering i Oslo med Veronika, Charlotte, Anja, Caroline og Stian:) Jeg spilte kamper hele Torsdagen og Lørdagen. Det  har jo vært ubm/ ungdommenes mester skap og utrolig artig og spille, men så er jo jeg plaget litt med et kne, så gikk ikke så veldig bra! Men har vært utrolig artig og vært med, og kjempe artig og møte alle folkene osv. VI fikk heldig vis shoppet på Torsdagen, Fredagen og Lørdagen, så jeg fikk shoppet litt av vert. Her er innkjøpet fra de dagene:)

 Vesken er ikk enøyaktig sånn brunfarge, ble litt anneledes pga blittsen!


Innkjøp i hammerfest

Heihei:)

Innkjøp fra hammerfest!!
innkjøp

Her er siste innkjøp fra jessheim og lier:)