inspirasjon fra meg


Ny nagle vest

Heiaa♥ 

Før sommerferien kjøpte jeg meg en ny dongerijakke som jeg nesten aldri har brukt før. Den var litt stor og rar i formen, så for noen dager siden bestemte jeg meg for å klippe den om til en vest. Jeg har sett mange andre gjort det, og da har det blitt kult, så jeg måtte teste det. Så når vi var i Sverige kjøpte jeg sånne nagler man kan sette på klær osv som jeg satt på vesten. Ble ikke akkurat stykt da, hva synes du? Ble faktisk bedre enn den var som en jakke, så nå kommer jeg sikkert til å bruke den oftere;) har du noen gang prøv det, og hvordan ble det?Så nesten sånn ut før, men glemte å ta bilde av den før jeg klippet av armene så måtte bare ta bilde av den annen dongerijakke, men den så nesten sånn ut da!
Hva synes du?:)

Ny shorts- dip dye shorts:)

Heia♥

Tidligere idag fant jeg en ny bukse som jeg ikke har brukt på lenge, en ganske stygg bukse og! Så jeg klippet den opp til shorts og dyppet den i klor. buksen var helt grå, og når jeg dyppet den i klor, ble den lyserosa, trudde egentlig den skulle bli lyse grå elns, men her er ivertfall resultatet :)

Sånn farge var den før jeg dyppet den!

btw ble ikke akkurat så fin da men, skulle egentlig bare prøve:P

27.06.2012

Heihei♥

For ikke så lenge siden fant jeg en bukse jeg aldri brukte, så jeg klupte den opp til en shorts! På buksen så var det mange hull som jeg da klippet av, er ikke sikkert dere skjønner, men dere ser på bildet nedfor. Så limte jeg de bitene med hull på shortsen osv. Men etter en stund syntes jeg ikke shortsen var noe serlig fin:P Så jeg lagde den om igjen. Men den ble ikke akk så fin heller da, men men her er resultatet!Hva synes duuh?