januar 2012


DAGENS OUTFIT!

Heii!!

Nå skal jeg snart i kirka på konfermasjon greier, å etter det blir det en slags solfest greie på trening, først skal det være bryting så badminton og til slutt fotball, så er det kafe så det blir nok kos:)

dagens anntrekk!!


Trenings outfit i innlegget over:P
Hva synes dere? blogges;*

Redigering!!

Heihei!

Idag når jeg kom hjem fra skolen hadde jeg ikke så mye å gjøre så redigerte noen bilder!!
btw: Skulle bare prøve!
Hva synes dere?


Headere til veronika

Hallo bloggne;*

Ikveld har jeg tatt meg tiden til å lage header til veronika, men det ble litt mange så du får nu bare velge, håper du liker de:)
SPØRSMÅLSRUNDE!!!spørrspørr

Heihei lesere!

Jeg hadde tengt å ha en spørsmålsrunde, så spørr i vei:)
goood frokost!

God morgen:)
idag våknett jeg tidligere enn det jeg bruker, men det er godt å få med seg dagen!

Søte, kule, fine deksler

Heihei!

Noen deksler jeg synes er litt fine, søte og kule som jeg kunne ha tenkt meg!!

Bloggesss;**
NOOOOO!!!!!!

NEEEIII!!!!

Jeg må nokk væe den mest uforsikktige personen i verden, jeg klarer nesten å øddelegge alt++!

Ihelgen klarte jeg jo seff og miste mobilen i gulvet, så nesten helte skjermen knustes, uforsiktige meeg#10!


+ at dekselett mitt er helt oppskrapet og slitt!Dagens outfit++

Heihei!

Nå skal jeg snart på trening, å etter det blir det klubb og kos med bestejentene:) gleder meg!!

Strikka genser: Cubus 199,-

RIng: Bik bok

Bukse: Cubus 399/299,-

milkshake

nå har jeg carita og veronika lagd milkshake, mmmmm!!

Så flink jeg er!

Heihei!

Igår kveld skulle jeg teste ut den du nye selvbruningsklutene, må si det funket bra, og man fikk helt gjevn bunfage! NOOOT!! Fikk skille og flekker overalt så det er ikke noe jeg kommer til å gjøre flere ganger for å si det sånn:Peller så er det bare jeg som glemte å ta noen plasse men men!


Bilder fra Sandefjord

Denne halgen har vi Vært i sandefjord og helgen etter den som kommer nå blir det sverige tur, å helgen etter sverige blir det Bådtsfjord. Og så blir det norges mesterskap(Ubm) i April engang, og gøtebårg i Mai så det blir mange stevner framigjenna, men gleder meg mye til alle:) skal bli godt komme seg litt bort herrfa!

Her er noen bilder fra Sandefjord:)


kos på hotellet

 

innkjøp

Her er siste innkjøp fra jessheim og lier:)

ombordstigning snart!

nå sitter vi å venter på flyet som går om noen minutter! så blir det shopping:))

reiser viere til oslo

heihei:)
nå har vi åvernattet her i Kirkenes side i går, og nå har vi pakket klar tingene igjen og klar for å reise til oslo åså kjøre til Sandefjord:) gleeedings:)

Kos i Tana

Nå starter tuneringen, og vi gjør oss klar for kampene:) og spiser godteri, snakker og koser oss:)

Tana here I come!

Hallo!
Nå sitter jeg i bilen med Anja og Caroline, på vei til Tana for å spille badminton. Kjenner jeg begynner å bli klar for stevne etter en lang pause,gleder med til å møte folke, skal bli ei kjempe koselig helg:)

Inspirasjon!

Heisann:)

 Omg, så lenge siden!

Heihei bloggen!

idag gikk jeg igjennom bildene mine på pcn, så fant jge disse, hahahaha! trudde jeg skulle dø av latter. Off så lenge siden!

Off så fæl æ vaXDSpørsmålsrunde!

Hejj!

Tenke jeg skulle ha en spørsmålsrune, så bare spørr!

Header til Anja!

Hallo!

Har nettopp laget header til Anja, bare spørr om du vil at jeg skal lage header til deg!Hva synes du? ^^

Koos

Heihei!

Idag har jeg vært på jobb stortsett hele dagen, og når jeg kom hjem så jeg og Frida hangover2, va en kjempe bra film. Så vi spiste godteri og bare chillet!

Btw! glemte å publisere det igår! 

Justus4.blogg.no!

Hallo!

Nå her jeg, veronika, Frida og Carita startet en blogg sammen, vi håper dere vil følge med på den♥Btw! headeren er bare foreløbi!Nachos med veronika!

Mmm! Snart nachos med veronika... Btw! Har ikke blogget siden har ikke gjort noe, så d er ikke vits å blogge om ingenting!!

Yeeei, endelig!

Hallo!

Yeei! endelig var clipsene kommet, som jeg bestilte på torsdag. Det er kansje vaneligst at man prøver clipsene sine først, men denne gangen var det carita som var prøvekanien;) Egentlig hadde jeg litt flakks, siden når jeg skulle bestille den fargen og lengden jeg brukte, var de utsolgt, men heldig vis hadde jeg da lagt de i handlekurven dagen før, såe fikk de nu til slutt! ( www.rapunzelofsweden.com ) Jeg annbefaler derfra, de holder lenge og blir ikke så veldig raskt tynne!!


De nyeste                                                                             Nest gamlest                                          De første jeg fikk!

++

Peeena mii;**
 

 

Back to school

Off! da var skolen begynt igjen, woow så gøy, har gletet meg i 2 uker nå, noooot!! Merket jeg ikke var klar idet hele tatt, var for det meste og meste parten av skoledagen trøøt. Å fikk rett og slett ikke sove igår kveld, og våkknett mange ganger i løpet av natta, mn var heldig vis ikke trøtt når jeg sto opp! Får håpe jeg kommer meg i rett kjør i løpet av uka. 

Trening snart! ( Badminton)

Hejj!

Idag har det bare vært en chille dag for meg, sett film og spist godteri, vell jeg vet det ikke er helg, men det er fortsatt ferie, så begynner skolen imorgen:( Off for å være helt ærlig er jeg ikke klar i det hele tatt! Men får vell bare tvinge meg opp. Har hett en helt fantastis ferie, mye fint i jule gave osv. Såve lene, og bare chille, men synd det snart er over:(

Nå gjør jeg meg klar for trening, får prøve å gå på alle treningene før sandefjord den 20 jan. Men får å være ærlig har jeg vært skikkelig lat i dette halv året, så sandefjord blir det første stevne mitt dette året, eller dette halvåret. Nå har jeg gått på badminton i snart 7 år, men kjenner jeg begynner å bli en liten smule lei nå!

Dagens shoot!

Haluhalu!

Måtte vell ha en liten shoot idag å, men ble ikke så mange bilder utav det! Idag startet dagen som nesten all de andre dagene i juleferien, og det er noe av det jeg hater mest, å stå opp tidlig:( så har vær på varetellign på jobb( mix) i nesten hele dag, sliitsomt! mn fikk mesteparten av dagen med meg såe!
HehehahXD


var flere bilder, men okett ikke ta alle!!!!

Nyttårs shoot!

Det måtte vell bli en nyttårs shoot å. imenst de andre fyrte rakketter tok jeg å veronika en liten nyttårs shoot

!


så va man klar for kose kveld, å bare chille! kooos!!Godt nyttåt alle sammen!:)

Hejj:)

Ønsker alle godt nyttår. Endelig er det 2012, og har hatt en kjempe koselig kveld med familien og veronika. Litt kaldt men jaja, sånn er det å bo her oppe i nor!