april 2011


Ute med Charlotte!

Heihei!!

Idag har jeg vært med Charlotte, og vi har vært ute og tatt bilder og vært på kiosken! Når vi skulle på kiosken måtte vi følge godt med om russene var ute. Vi så ingen før vi kom til kiosken. Vi trudde de ikke så oss, men uheldigvis gjore de det, så jeg ble tatt å teipet opp i lystolpen og tegnet med sprit-tusj i annsiktet der det sto KUG og så fikk jeg meg en hittlerbart! I mens charlotte var på god vei og gjemme seg. Så når jeg endelig kom meg laus gikk vi å kjøpte lørdagsgodt og spilte fotball med noen andre. Så til sist gikk vi og tok noen bilder!


Lørdags kos<33
Litt mange bilder denne gangen å, men håper det ikke gjør noe!


Orange russ!

Heija!

Idag har det vært russedåp på skolen! De døpte en og en, mens vi fikk høre mange rare russe navn:) Det som var ekklest var at de måtte drikke en ekkel drikk som var litt brun-akktig med klumper! Først måtte de døpes for det navne de fikk, så fikk de hatten også måtte de drikke den ekkle drikken. Ekkelt! Mens vi sto der og ventet på den siste som skulle døpes kom de med vannslanger, og da begynte jo alle å løpe! Da ver det jo nesten ingen igjen og så på den siste som skulle døpes, så vi syntes litt synd på henne. når alt var ferdig kom de med bøtter fylt av vann som de skulle kaste på oss, men jeg ble heldigvis ikke truffet, men jeg klarte å forstue fingeren min.Hoff jeg gleder meg til vi blir russ!

Karoline<3

 

Dette innlegget ble laget i går!

Bildene fra igår!

Heija!

Her er bildene fra igrå når jeg og charlotte tok ansikts-maske!

hahaha flirer meg i hjel  av gimasen :Pguro og charlotteGørr kjedelig dag!

Heihei!

God dag.... nei god kveld! Idag har jeg ikke gjort så mye, så det er ikke så mye å blogge om da akkuratt! Men jeg har vært litt med charlotte og vi har gått tur med hundene:) så no har jeg nettopp kommet hjem fra trening.

Hot or not?

Heihei!

 

synse du det er hot or not med leopard ting?

 

 

 

Hot or not?

Heihei!

Er det hot or not med piercing?

- Hvile du hatt piercing?

- Hvor ville du hatt piercingen?

Vil du bli sponset?

Heija!!

Her kan su bli sponset: www.sponsetblogg.no!

Face-maske!

Heihei!

Idag har det vært en litt morsom dag, siden det har hendt så mye rart.

Noen flauser og litt knall og fall:) Men ellers Så har jeg vært med charlotte, og i vi har tatt ansikts-maske! Vi begge tok peel-off maske, men det gjore litt vondt å dra den av!

BILDENE KOMMER SENERE!!!

 

Hva passet meg best?

Heihei!

Hvilken hår-farge synes DU jeg passet jeg best til?

- Blondt

 

- eller brunt

Dagen idag!

Heihei!

Idag har jeg vært med Charlotte, og vi har vært ute, på butikken å kjøpt is! Så ha vi vært å hoppa på trampolina;P men eller har jeg ikke gjort så mye mer enn å blogge!


 

Uheldigvis skole igjen!

Heihei!

OFFF! idag begynte skolen igjen, uheldigvis! Så nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen og gått en tur med Dixi, men har ikke tatt bilder siden kameraet er tom for strøm:(

1838431458625954770951000016006556393147531617

 Hot or not!

Heija!

-Hva synes du om tatto?

-Ville du hatt liten eller stor?

-Hvor ville du hatt den?

Hot or not?

 

Vs!

VS

VS

Endelig sommer!

Heija!

Idag har det vært et strålende vær ute! Så jeg har vært med Veronika i dag å:) Vi har vært ute å tatt bilder, men ellers har vi ikke gjort så mye mer! Og nå skal vi dra på Mix å levere filmen vi så i går ( Tomme tønner2).

Det ble litt mange bilder idag, men håper ikke det gjør noe!

Hva synes du om bildene?

Big deal...

Heihei!

Idag hadde æ sefølgelig ikke kameraet mitt med ut så jeg har ikke kunnet tatt bilder idag:( Så da ble det ingen bilder til bloggen idag! Men i morgen skal jeg huske det! :P

Så idag har jeg vært med Veronika og Carita ogvi har vært ute og vi har sett film og det var kjempe koselig. Så idag skal Veronika sove hos meg! Vi så tomme tønner2 og den var sånn midt i mellom!

Dette ble ikke så langt innlegg siden jeg ikke har noen bilder :(

Natta bloggen!

 

Bildene fra igår!Veronika og Sofie<3
Hmmm, skal vi leie film eller ikke!Sofie<3Veronika<3Meg og sofie<3 

Dagen idag!

Heihei!

idag har jeg vært med Sofie og Veronika, og vi har for det meste vært ute/kiosken og tatt bilder. Føleger du med på bloggen min idag, kommer bildene senere!

bl// distributed by http://hypergurl.com ogges!

Skjær Torsdag med et fantastisk vær!

Hei hei!

Idag har det vært et fantastisk vær! 

Så jeg har vært ute å solt meg, grilt og spist is. Når jeg var ferdig gikk jeg inn å bakte en sjokoladekake:) Nammm..!!

Vanilje is med Oboy på!

God påske!!


Kjedelig dag!

Hei hei!

Idag har jeg ikke gjort så mye, så det har vært en kjedelig dag. Jeg har tatt noen bilder,sett på home and away og vært litt ute, men ellers har jeg ikke gjort så mye.

Noen bilder fra i dag!


meg og Dixi!

fotoshoot med guro og dixi 073Dagens outfit

Her er dagens outfit:Topp- Cubus, bukse-HM, sko-HM, øredobber- Cubus, smykke- Cubus og armbånder- Cubus.Kristiansand

 

Hei hei!!

I helgen har jeg vært i kristiansand påbadmintonstevne/UBM 2011, men det gikk ikke så veldig bra gikk ut i singel, mix og døbbel. Her er litt om det jeg har gjort der!

På torsdagen begynte vi å kjøre klokka 11.30. Vi kjørte i ett strekk helt til Alta, så tok vi flyet helt til Oslo og det gikk 2 timer. Når vi kom til Oslo leide vi en bil og kjørte til Kristiansand. Når vi kom til kristiansand tullet vi litt med å finne hotellet vi skulle sov på den første natta, men vi fandt fram tilslutt.Vi fikk oss litt av et sjokk når vi kom ut av bilen når vi så hotellet vi skulle sove på den første natta. Det så ut som noen bokser som var sotte oppå hverandre, men heldigvis skulle vi bare sove der første natta.Vi kom på hotellet kl. 02.30 om natta. Vi  Så på Torsdagen gjore vi ikke så mye enn og sitte i bilen. På Fredagen begynte vi å spille kampene våres. jeg hadde to singler og mix kamp. På Lødagen kom vi på idettsalen så skulle vi gå innmars og det var v eldig gøy. I mens vi ventet på kampene dro jeg og Veronika på Ica for å handle oss litt mat. Denne dagen bodde vi på ett annet hotell som var mye finere. På Søndagen ver det ikke så gøy siden da hadde ingen av oss kamper. Så vi kunne velge om vi ville sove lenge eller være med opp å se på finalene. Jeg og Charlotte ble med og så kampene. Etter ei lita stund begynte det å bli kjedelig så vi gikk ned på Ica for å se om det var åpent,men det var det ikke. Så vi måtte gå helt opp igjen:( Vi hadde pakke ferdig i bilden så når vi var ferdige å se på finalene kunne vi bare starte til Oslo med en gang etter vi hadde hentet de som skulle sove lenge :) Når vi kom til Oslo tullet vi da og med å finne fram til hotellet. Vi brukte nesten 1 time på det. I Oslo bodde vi på et Thon hotell redd vesiden av Gardemoen. Etter vi hadde vært inne med beggene dro vi på mcdonnels og spiste. På mandagen hadde vi hele tiden til å shoppe til flyet gikk. Så når vi sto opp dro vi til Jessheim storsenter og der var vi innom nesten de fleste butikkene. Klokken halv 3 ble vi hentet så dro vi til Gardemoen å reiste hjem. :D

Meg og Charlotte på Søndagen <3

Ting jeg shoppet

Singlett kjøpt på HM

topper kjøpt på Lindex

sko kjøpt på HM

Slette spry med hårbørst og en øyen skygge fra HM

mobil bilder 2010 hst og vinter 4301

 

my life!

Hei hei!

jeg heter Guro og jeg er 13 år jeg har tengt til å begynne å blogge så håper dere følger med. Jeg er en jente som elsker å være med venner å ha det gøy. Min hobby er Badminton og det har jeg spilt i 4 eller 5 år.Vi har trening Mandag, Onsdag,Torsdag og Fredager, vi er ofte på badmintonstevne rundt i landet, og det er kjempe gøy. Da får vi treffe nye folk og mange venner. Når vi er på storturer får vi som oftes shoppe.Jeg har en hund som heter Dixi og hun er snart 2 år

 Favoritt fargenemine er: rosa, lyseblå og lilla. Favoritt dyret mitt er hund. Jeg elsker pomeranian og jeg har kjempelyst på det selv. Favoritt matretten min er taco. Min beste venn heter charlotte hun kan dere se på sharlotte.blogg.no. Vi har en blogg sammen som heter cgforever.blogg.no.Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)