mai 2011


Sløv, sløv, sløv!!

heihei!

Jeg vet jeg har vært sløv med å blogge i det siste, men det er fordi jeg har så mye og gjøre, som å øve til tentamen som er om to dager. Vi har norsk tentamen på Onsdag, engelsk tentamen på Fredag og matte tentamen på Mandag!! Idag har jeg vært med Veronika og Carita og vi har vært litt ute.

 

Noen gammle bilder fra den andre/gammle bloggen: Cgforever.blogg.no

 

Er ferdig med...

Heihei!

Nå er jeg endelig ferdig med må gjøre videoen. Fikk ikke tid til å gjøre alle tingene derfor blir denne DEL1. Jeg gjode ikke tingene alene, jeg gjorde nemelig tingene med Carita. Så videoen kommer sikkert på bloggen i morgen. Så følg godt med!!

 

 

Blogges;*

Kvelden med Veronika, Carita og Frida!

Heihei!

Idag har det vært den beste kvelden på lenge med Veronika, Carita og Frida. Vi har vært inne og hørt på høy musikk og dansett, også så vi ut vinduet at det var en kjempe fin solnedgang, så vi gikk til løkta og snakket og tokk bilder. Her oppe har vi en kjempe fin solnedgang når det er fint vær, så vi måtte nokk bare være ute. Vi har hatt en koselig kveld!!Blogges;*

 

Blogg pause for i dag!

Hiehei!

Jeg tar en blogg pause for idag siden at jeg har så mye og gjøre, men kansje det kommer et innlegg. Jeg skal fordet meste være med Veronika, Carita og Frida, så man får no se hva man orker! Ha en fin dag ivertfall!!!

 

 

 

Blogges;* 

Trenger du sponsor til din blogg?

heija!

Jeg kom nettopp over en bra nettside som finner sponsorer som passer akkurat DIN blogg! Egentlig litt genialt, så slipper man å lete overalt, og sende masse mail hit og dit for å finne en sponsor til bloggen. Man trenger ikke være på noen toppliste for å registrere seg heller, det er jo ekstra bra:)

Alt du trenger å gjøre, er å registerer deg her: www.sponsetblogg.no , så får du en mail med sponsorer som kan passe bloggen din. Og du får ny beskjed når de finner nye sponsorer. Kuult. Håper med ett stort hjerte at du finner en sponsor som passer din blogg!

         www.sponsetblogg.no !!!!

Du kan også bli sponset av www.superkul.no!

Kommentere på måvideo!!

 

Alle er så kjedelige x 10

Heihei!

Hvorfor er alle så kjedelige? Jeg venter fortsatt på at noen skal kommentere hva jeg skal gjøre på måvideoen. Så kom igjen nå og kommentere:P

 

 

Ops!.....

Heihei!

Ops! Jeg glemte å blogge i går siden at jeg var syk, eller det er jeg idag også da, men jeg hadde ikke så mye og blogge om siden jeg ikke var ute eller noe. Så idag har vi hatt tinestafett her! og det var jo litt tungt siden jeg har så vondt i halsen, men jeg klarte no det ivertfall. Klassen min hadde to lag, mitt lag kom på 4 eller 5 plass jeg er ikke helt sikker. Etter vi hadde sprunget fikk vi en eple drikke hver!

Bildene kommer senere!

 

Drit fin kjole!

Heija bloggen!

Her er en kjole fra superkul som jeg synes var helt fantastisk. Sjekk siden her på www.superkul.no. De har så mye fint der at jeg ikke klarer å velge!Her er flere ting jeg vil ha:) 

 

Love heart!

Natta bloggen!

Hiehei! Dagene er altså så raske, jeg klarer ikke helt og skjønne det! Så idag har jeg vært ute med Veronika og vi gjore ikke så mye, men vi tok noen bilder. Så har jeg registrert meg til nåkka til det der sponse greia, som dåkker sikkert ser oppi hjørnet på høyre side av headeren! så vist du trykker på den kommer du rett til superkul.no. Der har de masse kule ting som du kansje får bruk for eller liker! De selger diverst ting. her er linken til superkul: www.superkul.no .

cimg2163

cimg2161

 

Såå søtt!

Heihei!

Nawww, så søtt! Jeg synest denne videoen er så søt. Jeg annbefaler dere å se den!

 

 

 

 

 

 

 

En dag er 5 timer for meg!

Heija!

Noen ganger går tiden kjempe sakte og noen kjempe raskt, dagen i dag har gått så raskt at jeg nesten ikke rakk å gjøre så mye, men jeg har ivertfall gjort noe som å være med Veronika,Carita og litt med karoline! vi har ikke gjort så mye, men vi har vært på kiosken siden veronika var på jobb:) Imenst vi ventet lagde vi dikt til værandre, så det har egentlig vært en bra dag:) Så den ene gangen veronika jobbet dro vi å hentett Tinka, vi hadde hun med litt ut og tok noen bilder av hun og oss<3 cimg2152

Satt å skrei ett dikt!

                        cimg2138                                                                 

                                                 cimg2131              

Har registrert meg på sponsettblogg!

Heihei!

Vil du bli sponsett? Jeg har tidligere prøvd å skaffe sponsorer til bloggen men uten lykke.Men i dag registrerte jeg meg hos http://sponsetblogg.no som kan hjelpe meg. De har allerede gitt meg en sponsor og jeg venter i spenning på flere oppdrag. Vil du bli sponset da må du gå inn på www.sponsetblogg.no eller trykk på denne linken, så kommer du rett inn til hovedsiden til sponsetblogg. Du kan bli sponset med masse forskellige til og produkter og få mange oppdrag om du vil. For og bli medlem av sponsetblogg må du bare trykke på send inn søknadd på høyre side. Så registerer du deg også sender du det inn, så går du inn på hotmailen din og bekrefter søknadden:) så er du medlem!For de som ikke fandt det<3


Så skal du få opp dette skjemaet som du skal fylle ut å sende:)


Jeg har tenkt å lage en måvideo!

Heija!

No har jeg tenkt til å lage en måvideo, så sett i gang og lag ting jeg må gjøre:)

Kom igjen å si hav jeg skal gjøe eller blir dette ikke gøy!

Trenger vist en ny jakke!

Heihei!

Jeg trenger meg en ny jakke, og endelig fant jeg en jakke jeg synes var som passe fin eller jeg likte den velig godt. Særlig fargen siden jeg elsker beige jakker og jeg elsket utsene av den. Denne jakken koster 499,-

 

jakke2


 

 
For en dag!

Heihei!

Endelig var det helg igjen, en skoleuke med bare to dager, og med bare tre timer idag og i de tre timene hadde vi K&H, kan det bli noe bedre enn det? Idag har jeg for det meste vært hjemme og kjedet meg imenst jeg ventet på Veronika,Carita og Rebekka:) Når de var klare gikk vi på kiosken og kjøpte oss noe så gikk vi på klubben, men har ikke tattt så mye bilder siden jeg hadde glemt det helt av, men jeg tok noen bilder av den fantastiske solnedgangen vi har her oppe.

Bed head!

Heihei!

Bed head er et kjempe kult produkt, den både lukter godt og den er kjempe bra:)

                                                   

                                               

 

-Tigi Bed Head Superstar shampo passer  alle hårtyper og tar håret ditt til nye høyder! Fullstappet med proteiner og sunne næringsoljer vil shampoen styrke  håret og gi det en intens glans. Håret ditt ser slående vakkert ut, og  får en vakker fylde og glans. Superstar shampo passer for alle hårtyper og dens lette og milde  konsistens vil etterlate håret ditt med en deilig duft av jordbær ? nam!

-Tigi Bed Head Superstar balsam er en lett formel  som tilfører håret fuktighet samtidig som det gis fylde og volum. Nå  trenger du ikke være kjedelig mer!

Du får kjøpt bed head produktet på www.blivakker.no

Natta!

Heihei!

Nå skal jeg snart legge meg! kan heldigvis sove litt lenge i morgen siden vi begynne ikke på skolen før klokken 11.30 eller 8 og 9 klasse da, siden 10 klasse skal ha eksamen i mogen. Det som er bra med at vi bare har tre timer i morgen er at vi har bare har K&H:) Dagen idag har vært en laaang dag, siden når jeg kom hjem fra skolen satt jeg litt på pc-en og gjorde litt lekser! Jeg satt og ventet på Veronika og Carita helt til klokken halv seks og det gikk veldig sakte. Så først når jeg ble med de var vi hjemme hos Veronika så gikk vi ut litt etterpå!

 

Natta bloggen!!! 

Første innlegg på knappen DESIGN!

Heija!

 No er det første innlegget på knappen design kommet, som er om hva jeg redigerer bildene og lager headderene mine på! og hvilken dato jeg har bukt headeren mine på(fra og til). osv...

 

 

Headerene jeg har brukt!

Heija!

Jeg tenkte jeg skulle lage det første inlegget på denne knappen (design).

Her er noen av de headerene jeg har brukt fram til nå.

Den jeg brukte først<3


den jeg brukte som nr2

guro haderp blogg

den jeg brukte som nr3

nr4

Nr5


Den jeg brukte som nr.6

På tur til Hammerfest!

Heija!

Gud hvor trøtt jeg har vert idag siden jeg og Frida våknett opp klokken 03.30 og reiste til Hammerfest til tannlegen siden Frida skulle stramme tannreguleringen sin. Endelig kan jeg være reise følget hennes noen ganger :)  Vi reiste klokken 06.00 og var i Hammerfest klokken 08.00. Når vi kom dit bestillte vi en taxi med en gang sånn at vi ikke skulle kome forsent, og det hadde de sakt at vi ikke måtte gjøre. Så vi sto no der og ventet og ventet på taxien, så var klokken ti på ni og frida hadde time klokken ni, så vi måtte bestille en ny taxi, som kom klokken ti over ni så vi kom nokk forsent til timen. Etter frida hadde vært hos tannlegen dro vi ut og shoppet.♣ Når vi skulle dra tilbake kom vi nesten forsent til flyet pga taxien igjen, men vi rakk den heldigvis!!når jeg kom hjem var jeg med Veronika og Carita:)
17.mai!!

Heihei!

Gratulere med dagen. Hurra for 17.mai eller skal vi si.... Idag har vært den kjedligste 17.mai ever pga VÆRET, jeg ble kjempe skuffet av været i dag tilig når jeg våknet fordi det snedde, regnet og det var 0,4 grader, "woow så gøy det var". Klokken 07.00 var det skrammeltåg som russen hadde, de slo på sånne hare ting og ropte, men jeg hørte det ikke siden jeg lå å sov! Jeg var med Veronika og Carita og det var det eneste som var gøy, vi orket ikke å gå i tåget og det var ikke mange som orket det heller:) jeg tok ikke noen bilder siden kameraet mitt er øddelagt:(

Dagen med Veronika og Carita!

Heija!

No SItter jeg å lage headere til andre. Er ferdig med to og lager noen til meg selv! Idag har jeg vært med Carita og Veronika og vi har væt ute, men først idag var jeg med Veronika og vi var og solte oss siden det har vært et så fantastisk vær ute idag. Sån i ca.10 tiden på kvelden gikk jeg, Veronika og Carita hjem til Veonika og lagde mange tulle headere siden vi ikke hadde så mye å gjøre, men det var gøy. Jeg har laget header til Veronika og Carita siden jeg var med de idag.

Her er to jeg er ferdig med!

Carita<3

Veronika<3


 

Fjortis bursdag til Sofie!

Heihei!

Idag har det vært en ny fjortis bursdag som var driiit kul! Det var hos en venn av meg som heter Sofie. Det varveldig morsomt og mye og gjøre der, som å ta masse bilder, danse, høre på musikk og spise<3 Jeg tror vi tok litt over 200 bilder og mange fotogeniske bilder for å si det sånn, litt ute og litt inne! Og det ble litt vell mange bilder<33

Sofie<33

Sofie Karlstad

 

Morskingan:POps det ser hvist ut som noen ikke rakk å snu seg

Hvilken header burde jeg bruke?

Hihei!

 

- Hvilken header synes du jeg burde bruke??

 

 

header til guroppp

 


 Men på denne skal det stå gurozlife.blogg.no


 

 

Dagene som gikk!

Heija!

Har vert litt borte i det siste! men det er fordi jeg har hatt så mye å gjøre:( men håper det ikke gjør noe, men jeg har ivertfall tatt noen bilder siden sist. Så den ene dagen var jeg med charlotte og hun sov hos meg, på kvelden hadde vi ikke noe å gjøre så vi sminket oss fjortiss. Så har vi vært med valpene som bare vokser og vokse, og dem hadde vi ute for første gang :) også en vanelig dag på trening osv....!

Meg som fjortizz!
Mæ og charlotte på trening<33


Dagen i dag med Tinka!

Heihei!

Det er altså noen kjedelige dager før sommerferien! Men heldigvis er det ikke lenge igjen:) Idag har jeg vært med charlotte og vi har vært å sett på en liten søøt valp som snart skal komme til et nytt hjem, som er hos min bestemor. Det er bare noen dager igjen før tinka kommer til sitt nye hjem! Det er en liten jente som skal få navnet Tinka. Vi var med Frida, siden det er hun som skal få den. Så vi var der i ei lita stund, å hadde dem ute for første gang. Vi satt å kosett med den og uheldigvis tisset den på Frida, haha! De som hadde valpene hadde to valper den ene var gutt og den ene var jente. Gutten var svart med hvite labber og jenten var brun,hvit og litt svart som du sikkert ser på bildet nedenfor. Men ellers har jeg ikke gjort så mye!

Hvorfor er dagene så kjedelige?

Heihei!

Idag har det vært en utrolig kjedelig dag! så det har ikke vært noe å blogge om:( men jeg har gjort noe ihvertfall, jeg har vært med Charlotte og vi har vært ute, på kiosken og på hotellet.

Her er 29 ting som man kan irritere foreldrene dine med! Jeg har selv prøvd noen av disse:)

 1. Følge etter dem overalt i huset.
 2. Si møø hver gang de roper navnet ditt.
 3. Løp i veggen.
 4. Si at og ha på seg klær er mot din religion.
 5. Dra ut ett hårstrå fra en eller annen og rop " DNA".
 6. Ha en fantasi venn som du står å snakke med.
 7. Ute på gata roper du " NEI mamma/pappa/venn jeg vil ikke kline med deg".
 8. Hold hånden deres og si " jeg ser døde mennesker".
 9. Hver gang de sier en setning si: " din løgner".
 10. Si alt baklengst.
 11. Overdriv skikkelig mye f.eks vist du later som at du faller i trappen si: " auuu tåen min hang igjen.
 12. Gris med alt du spiser/drikker.
 13. Lag grimaser hele tiden.
 14. Løp rundt med noe forran øynene og rop: Det er solen" den dør!!
 15. Ha nervøse rykninge hvert annen hvert minutt.
 16. Grynt hver gang du ler, med så å le enda høyere.
 17. Lat som at du får bank av deg selv.
 18. Ta på deg buksa på hodet og genseren på beina og si at du lager ny mote!
 19. Ta sukker i saltbøssen og salt i sukkerbøssen.
 20. Snakk til en penn/blyant.
 21. Slå av og på lyset hved hjelp av lysbryteren og si: I get it!
 22. Spis på håret ditt.
 23. Uansett hva du spiser, si at det ligner et kjent dyr!!
 24. Spis alt som absolutt ikke er spiselig.
 25. Si at kjeledyret plager deg, løp etter det og rop: du ødelegger livet mitt!!
 26. Når du dusjer eller bader rop: jeg drukner!!
 27. Mase
 28. Prat til de voksne når de leser.
 29. Hæ eller hvorfor det til nesten alt de sier:)