mai 2012


Overlykkelig!

Endelig var ipaden, beskytteren og slettetanga kommet, lykke:)

happy girl

Endelig! for å være helt ærlig trudde jeg ikke clipsene sku komme, mn heldig vis. Så nå venter jeg bare på ipaden, beskyttern og slettetanga:)

17 mai:)

Heihei♥ Gratulere med dagen alle sammen:)

Litt unormal 17 mai feiring! 17 mai toget var helt på tryne, ikke var det korps og tromme, så ble ikke akkurat det beste toget da. Men har vært en utrolig minnerik dag(igår til idag) Mye rart har skjedd og mye morsomt og da:)

Litt bilder fra dagen:)


Lykke x10

Heihei♥

Endelig har jeg bestilt nye clips,ipad,en søt rosa beskyttelse til ipeden og slettetang:) Er veldig fornøyd med dagens bestillin, nå gleder jeg meg bare til det kommer:)

ipad                                                                                                                       +++                           beskytter


Konfirmasjon shoot:)

Heihei♥

Er kjempe fornøyd med gårdgens konfirmasjon, trur ikke det kunne ha blitt bedre. Kejmpe koselige folk som kom osv. Fikk kjempe mye fint, og masse penger:) Etter kirken dro jeg og Carita og tok konfirmasjons bilder, og her er resultatene av noen: :)

blogges;*

Instagram:)

Heihei?

Har vært utrolig lite blogging i dennne uken, men det har vært sinsykt mye stress, og har hadd mye og gjøre pga konfirmasjon! Idag hr jeg vært og tatt sol for 3 eller 4 gang, og er blitt fornøyd med resultatet hittil:D

 Resultatet+ bilder fra instagram:) follow mee: gurodolBlogges;*

Løørdag+konfirmasjons kjolen min:)

Heihei♥

Gleder meg syykt mye til lørdag, da har jeg konfirmasjon. Så kommer til å bli drit mye stress denne uken:/
Kiruna bilder

Heihei♥

Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye disse dagene er pga at jeg har vært i Kiruna på badmintonstevne, og det var kjempe kos, og en veldig morsom helg, blir mye minner fra den turen:) Ogås såv vi på et sånn innvandrer hotell, eller det var jo ikke det da, men det var ikke langt ifra. Det er det styggeste og det værste hotelle jeg noen gang har såvet på. Vinduet var helt opp i taket, og guttene fikk ikke vindu+ at det var gammeldags og rotete når vi kom inn! Så reiselederen for laget  sa vi ikke kunne bo der mer, så vi skiftet til scandic. 

Fint hotell? vi hadde rom under den der platningen, og rommene så ikke ut!!

Vinter VS sommer?

Heihei?

Vinter vs sommer? For meg hadde det ikke gjort noe om vinteren bare hadde vart i en dag eller en uke. For å være helt erlig så HAATEER jeg vinteren, så ofc sommeren er best:) Ivertfall for oss som bor 71 grader nord, hær er det kaldt året rundt og det er jeg så LEI av. 
Trenger du sponsor(er) til din blogg?

Heihei♥

Jeg har registrer meg hos www.sponsetblogg.no, og det er en nettside som finner sponsorer til din blogg, og sponsorer som passer perfekt til DEG og DIN blogg:) Det er kjempe bra siden da tenger du ikke alt den letingen og meil hit og dit. Og HUSK man trenger ikke være på noen toppliser for å registrere deg eller få sponsor, og det er jo KJEMPE braa!! Alt du trenger å gjøre er å registrere deg HER! så vil de gjøre resten, og det vil si at de finner sponsor som passer perfekt til DIN blogg, og det er ganske enkelt. Du får nye brev av de hver gang de har funnet en ny sponsor til deg:)) håper du liker det:)www.sponsetblog.no!!

Blogges;*

Nye negler

Heiaa♥

Skulle egentlig bare åpne pakken for og se hvordan de så ut, men det ble til at jeg prøvde de også, de var egentlig til konfirmasjonen da! Også er jeg jo helt skeiv, så de viste seg jo i hvor god jeg var å sette de på, som jeg ikke var!! Så nesten alle ble satt på skeivt:(