juni 2011


Blogg pause for noen dager!

Heihei!

Det er vel nå man må si god sommer? Nå er jeg ferdig pakket å klar til å dra på hytten, der skal jeg være i 8 dager, så reiser jeg til Førde og blir der i litt over 1 månde. Så jeg må nok ta en liten blogg pause i disse 8 dagene i menst jeg er på hytten:) Jeg kommer sikkert til å ta noen bilder der som kommer ut på bloggen når jeg kommer hjem!

Snart begynner ferien min skikkelig

Hallooo!

Idag stod jeg usedvanelig tidlig opp, men da får man jo hele dagen med seg så det var no like greit det! Idag har jeg nesten vært inne hele dagen og henkt, men nå så har jeg vært ute å malt litt på huset, men så merkett jeg at det begynte å dunke i fingeren min og den vokste og vokste, men jeg har ikke peiling om hva det kan være!

Åh, nå er det heller ikke så lenge til ferien min starter skikkelig:) Nå på Onsdag så drar vi på hytta og der skal vi være i noen dager, så drar jeg på ferie til Førde:) Åhh jeg gleder meg noe syyykt!

BTW har fått meg en til blogg som jeg tester html osv på bruker den også litt!

www.guroholsen.blogg.no 

 

Har lage en ny header til Charlotte!


Heihei!

 Nå har jeg nettopp laget en ny header til charlotte!

Face maske!

Heisann!!

Idag har det vært en kjedelig dag så det har ikke vært noe å blogge om, men nå på slutten så har jeg tatt face- maske, det er stortsett det eneste jeg har gjort!Blogges! :*

 

Sankthansaften!

Heihei!

Dette innlegge kom litt sent, men det er fra igår! Vi feiret sankthasaften med et kjempe stort bål, eller det var vertfall en utav de støste bålene jeg har sett på lenge. Vi grillet og fyrte små bål imens storbålet holde på å slåkne!

Blogges :*

 

koseprat med jentene!

Heija!

Endelig ferdig på skolen, eller ikke helt vi må på skolen i morgen for å hente seksukersvurderinga eller halvårsvurderinga! Så vi hadde en liten avsluttning idag, men vi jorde ikke så mye mer enn og prate, men det var no kjempe koselig!

Skjerpings!

Heisann!

Vet jeg har vært sløv med å blogge idet siste, men nå skal jeg skjerpe meg! I helgen har jeg ikke blogget siden jeg har vært på hytta. Men fra i dag så skal jeg skjerpe meg! Jeg har vært innom www.superkul.no og sett om det er om det var noen sminke jeg haddelyst på!

Øyenskygge fra Loreal

LASH EXTENSION EFFECT MASCARA(max Factor)

KOHL PENCIL - Eyeliner (Max Factor)MASTERPIECE GLIDE & DEFINE FLYTENDE EYELINER (Max Factor)
Også var det noen ting til som jeg ikke orket og ta med:)

Ps: vist dere har lagt merke til at jeg nesten ikke har bilder som jeg har tatt selv, så er det fordi kameraet mitt er helt klikk!

Prøvemuntlig eksamen!

Heisann!

Åh, endelig ferdig med prøvemuntlig eksamen:)Fikk karakter 5, mye bedre enn det jeg forventet meg! Jeg har gruet meg i hele uken, og nå er jeg endelig ferdig! Jeg kom opp i Norsk litteraturhistorie, ikke akkurat det letteste, men det gikk i vertfall bra:)

 

 

Laget en ny header til!

Heisann!

Idag var det ikke noe særlig å blogge om, men jeg har laget en header til Victoria, hun har en blogg som heter www.vicipia.blog.no !!

Blogges :*

 

Jippi!

Heihei!

Jippi, idag fikk jeg endelig solbrillene fra superkul, som velkomstpakke. Dem som blir medlem av www.superkul.no og legger ut link osv.. kan få solbriller som jeg har fått, eller man kan velge utifra noen alternativ da!

Send inn søknadd på www.sponsetblogg.no!

Blogges :*

 

Hvilken header burde jeg bruke?

Heisann!

Jeg vet ikke helt hvilken header jeg burde bruke, så kan dere hjelpe meg pliss?

Hvilken burde jeg bruke?

nr.1?Nr.2?
nr.3?Nr.4?

Blogges:*!

Dagen som gikk!

Heisann!

Idag har jeg vært å tatt sol med Veronika og Carita. Dagen idag har jeg ikke gjort så mye, men jeg var først og tok sol så var jeg med Charlotte! Jeg vet jeg har vært sløv idet siste å blogge, men det er fordi vi har hatt tentamen osv så jeg har hatt så mye og gjøre, men etter denne uken skal jeg prøve å blogge mer!

Kremen vi bruker for å få litt mer farge!

 

Innlegget kom litt sent

Blogges meg :*

Hva er det du er mest dilla på?

Heisann!

Jeg ha en liten spørreundresøkelse he som dere kan svare på! Under skriver jeg hva jeg er mest dilla på! håper dere vil ta denne spørreundersøkelsen!

1. Hvilken idrett/sport liker du mest eller hvilken går du på?

1. Badminton?

2. Bryting?

3. Tennis?

4. fotball?

5 . Annet?

2. Hvilket husdyr liker du best?1. Katt?

2. Hund?

3. Kanin?

4. Hamste?

5. Marsvin?

6. Papegøye?

3. Hvilket godterier liker du best?

1. Smågodt?

2. Sjokolade?

3. sukkertøy?

4. Annet?

4. Hvilken farge er din favoritt?

1. Svart/hvit?

2. lilla?

3. Rød?

4. Rosa?

5. Blå?

6. gul?

7. Grønn?

8. Annet?Kansje det kommer del 2!!Blogges! :*

Overnatting/kosekveld hos Veronika! + HTML

Heihei!

Koselig kveld med Veronika! Igår overnattet jeg hos Veronika og det var kjempe gøy, vi kjøpte litt vel overdrevent med godteri, vi kjøpte godteri for 100,- og det var litt over 1 kg. Tidligere på dagen farget jeg håret mitt mørkere enn vanelig, men det ble litt for mørkt!

Jeg orker ikke og skrive alle html kodan, men jeg kan si mange steder der dere finner kodene!:

www.marionhjelper.blogg.no / www.pinkrosa.blogg.no / / www.intoodeep.blogg.no

og noen til som kommer i ett annet innlegg :)

Btw litt mange bilder!

Hva synes du om bildene?
Blogges:*

Off da!!

Hiehei!

Off da! måvideoen kommer vist kansje ikke, siden at den går ikke ann å legge ut, men vet ikke hvorfor! Det var det som skjedde med min og Charlottes måvideo. Hvorfor, det vet ikke jeg! Men håper no at vi får den ut før sommeren. Idag skal jeg på klubb med Veronika og Karoline, og det blir sikkert gøy! Og idag har vi hatt engelsk tentamen, det er derfor jeg har vært litt sløv med å blogge, siden jeg har øvd til tentamen!

Teeentamen!!

Heeija!

 

Idag har vi hatt tentamen på skolen i norsk! Det var litt gøy og litt kjedelig, men det er no sånn det er. Men jeg håper på at det gikk bra. Jeg skrev om en liten jente som hadde kreft og hun hadde mistet foreldrene side. Vi kom til den vanlige tiden 09.30 og man fikk lov til å gå klokken 12.00 og jeg ble ferdig 12.15

Off ha fortsatt 2 tentamena igjen:( ( engelsk og matte)

Blogges! ;*

Gårdagens!Heihei!

Igår så var jeg først med caita og redigerte måvideoen som kommer ut idag eller i morgen. Vi er ferdig med den men vi mangler musikk til den, så den kommer ivertfall idag eller i morgen! Så etter jeg hadde vært med Carita og gjort det var jeg med Veronika, og vi gikk ut siden det var nesten 20 grader ute. Vi dro på kiosken å kjøpte godteri til tentamen som var idag. Så vi var no ute litt, så gikk vi hjem til meg siden Veronika skulle sove hos meg, og hun sov hos meg siden vi hadde tentamen idag og da øvde vi litt i lag:)