juni 2012


Dagens outfit 01.07.2012

En helt vanlig hverdags outfit!

Btw er blitt brun igjen:P


Ny shorts- dip dye shorts:)

Heia♥

Tidligere idag fant jeg en ny bukse som jeg ikke har brukt på lenge, en ganske stygg bukse og! Så jeg klippet den opp til shorts og dyppet den i klor. buksen var helt grå, og når jeg dyppet den i klor, ble den lyserosa, trudde egentlig den skulle bli lyse grå elns, men her er ivertfall resultatet :)

Sånn farge var den før jeg dyppet den!

btw ble ikke akkurat så fin da men, skulle egentlig bare prøve:P

Kopp brownies!

Heihei♥

Nå har jeg å frida nettopp laget kopp brownies, vist du aldri har hørt om det så ligger det i ordet:P Det er hjemmelaget brownies som egentlig smaker akkurat det samme som vanlig!

Oppskrift

4 ss sukker

4 ss hvetemel

2 ss cacaopulver

1/2 ts bakepulver

1/2 ts vaniljesukker


 

Beautiful27.06.2012

Heihei♥

For ikke så lenge siden fant jeg en bukse jeg aldri brukte, så jeg klupte den opp til en shorts! På buksen så var det mange hull som jeg da klippet av, er ikke sikkert dere skjønner, men dere ser på bildet nedfor. Så limte jeg de bitene med hull på shortsen osv. Men etter en stund syntes jeg ikke shortsen var noe serlig fin:P Så jeg lagde den om igjen. Men den ble ikke akk så fin heller da, men men her er resultatet!Hva synes duuh?

Køddevideo+ første videoen på bloggen!

Heihei♥

 Hehe, igår satt vi å kjeda ræva av oss, så kom vi pluttselig på at vi kunne lage en tulle film til bloggen siden jeg aldri har lagt film ut, så det ble den første vidoen på bloggen min:) Er egentlig ikke noe spess mening med filmen, men skulle egentlig prøve å lage litt omvent av den orginale. At gutten så på jenta osv, men den ble no som den ble, haha!  På selve filminga så brukte vi ca. 1 time, og på redigeringa så brukte vi ca 3 timer elns, så vi brukte til sammen ca. 4 timer da!  Håper dere liker den, og vist det er mer dere lurer på så bare spørr, ha en fin dag:D [:P] Btw ska ha mågjørevideo snart så hadde vært koselig om dere skrev inn noe jeg/vi kan gjøre:D

Hadde vært fint om dere skrev inn noe jeg/vi kan gjøre på mågjørevideo:D

Blond igjen!!

Heihei♥

Igår kveld stripet jeg håret mitt blondt igjen, skulle egentlig bare ha noen striper men det ble vist nesten hele håret, ofc! Før var det sånn at jeg gikk og så meg nesten hele tiden i speilet førr at det var så uvant men brunt hår, og nå er det det samme med blond hår igjen. Men for å være helt erlig så ser jeg ikke ut på hauet, så jeg skal farget det brunt igejn imorgen. Håret blei en blanding mellom oransje og gul, og blei alt for mange striper, så ser rett og slett ikke ut, så gleder meg til å farge det tilbake:) Enda jeg satt i 2 og en halv time for at det ikke skulle bli oransje, men det ble det vist uansett, men jaja!!

Før:

Hva synes du?

Sanger jeg hører på!

Heia♥

Ville bare vise dere hvilken musikk jeg hører på eller liker da, dem jeg hører mest på fortiden:)

 

 
 
 
 

Herlig kveld

Hei søte lesere!♥

Ingenting er koseligere enn å samles, og ha en koselig kveld med vennene. Er lenge siden vi har samlet oss og vært så mange, så det var veldig koselig. Så har hadd en kjempe koselig kveld med grilling osv.. I 4 tia så gikk vi på butikken og handlett inn alt av grill mat osv som vi trengte. Så gikk vi til en vennine å grilla og hadde det koselig:) Og var faktist utrolig heldig med være denne gangen, og det gjorde det bare enda bedre!

God morgen!

Heihei♥

Nå har jeg nettopp fikset meg og er klar for en herlig lørdag med båltenning med vennene mine, kommer til å bli koos:) håper dere også koser dere og ha en fin dag, blogges;*

 Sommer og skolefrii

Heihei♥

Da var siste dagen på skolen unnagjort, og det er så herlig! Så nå er det bare å vente til det blir sommer her oppe, idag er det kaldt og piss regn, har den sommer følelsen må jeg si! Eller det blir vell ikke skikkelig sommer her da, men er glad jeg skal sør over om noen dager:)

Dagens sitatDagens bilder!

Heia♥

Hahah gost å forsåve seg til kl 12, jaja da får man ivertfall dagen med seg. Så nå har jeg nettopp vasket og ryddet rommet mitt. Så nå har jeg bare 2 dager igjen på skolen så er det soomerferie, og gud kor jeg gleder meg. Osså er det bare 2 uker igjen til jeg drar på sommerferie til pappa, gledings:) 

Her er dagens bilder;)Hva synes du?

Skjekk ut min andre blogg, skal kansje bytte etter en stund: www.god.blogg.no :)

Avsluttning

Heia♥

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra skoleavsluttningen, gjore ikke akk noe spess, satt bara å snakket med vennene mine. Søndagskos!

Heihei♥

Vet jeg ikke har blogget i helgen, men det har ikke vært stort å blogge om, og jeg har vært på jobb på fredagen og i dag, så har ikke hatt så mye tid til blogging. Men nå skal jeg se på film og kose meg,så blogges;)


Klar for overnatting!

Heiaa♥

Nå er jeg klar for overnatting med ungdomstrinne, kommer til å bli en koselig kveld, eller natt siden vi kommer nok ikke til å sove. Men gleder meg! Også er det lenge siden vi har overnattet på skolen, trur siste gangen var i 7 klasse elns, så det er en liten stund siden det:)Blogges;)

redigering av shooten++

Heia♥

Prøvde å redigere bildene fra shooten, men ble ikke så bra, så såg litt art ut!
Senere så skal vi såve på skolen, så tror nok ikke jeg kommer til å blogge mer idag;P Kommer nok til å bli en koselig kveld sammen med ungdomskoln:)

Skal ha spørsmålsrunde, så hadde vært fint om dere stilte noen spørsmål:)

blogges;)

flere bilder fra shooten!

Heia♥

Her er litt fler bilder fra photoshooten til meg å Veronika:)hva synes dere?:)

Håper dere fortsetter å lese bloggen miin:))

blogges;)

Litt sunnere middag:)

Heihei♥

Idag ble det en litt sunnere middag på meg, siden skal snart på sånn flaskeinnsamling for badminton, snax;)Nicki Minaj: Whip It

hva synes du om dipdye i mitt hår?

Hei♥

Hva synes du om dipdye i mitt hår? har litt lyst å ta det! 

btw: litt rart redigert!Hva synes dere?:)


photoshoot pictures

Heihei♥

Idag har jeg og Veronika hatt en slakt sommer shoot! VI tok en del bilde, men alle kommer ikke inn på bloggen!Hva synes dere?:)

Random outfits
Summer wanties

Summer wanties fra: gina, runwaydreamz og nelly!

Summer wanties fra runwaydreamz
Piercing love!

Heihei♥

Picture off piercing!


my piercing

Fix it!

Heihei♥

Styling på gang:) 

Resultetene:
Dagens sitatAluminiumsfolie på neglene!

Heia♥

Prøvde noe nytt! Aluminiumsfolie på neglene har jeg aldri prøv før, men det funket og ble ikke akk så stykt heller da! Alt du trenger er aluminiumsfolie, negelakk og en saks, en enkel negelakkmani på noen minutter;)

blogges;*

Vil tilbake!

Heihei♥

Vil så syykt mye tilbake til sunny beach, var en helt ubeskrivelig artig tur/ferie. Nytet bare alle de varme dagene der og hadde det kjempe koselig. Er så lei av kulden her oppe i Finnmark at jeg snart spyr! Heldig vis kansje bare ett år igjen da! Men her er flere bilder fra Sunny beach:)

Briz beach, hotellet vi bodde på:) Var et sykt fint hotell!
Lillebror, meg og mamma♥hahahaXDMamma, Cherita og en random mann!
Flere bilder kommer seinere:) 

btw: litt mange bilder!

Etter 1 år med venting, å endelig har jeg det!

Heihei♥

Nå har jeg ventet i 1 år for å ta det, å nå har jeg det endelig! Skulle egentlig ta sist sommer men, fant ingen plass å ta, men nå når jeg var i syden tok jeg det endelig:) men hadde utrolig uflakks, for det første så sleit hanmed den der tangen, så sliter han  mye for å få den der nålen igjennom, så klarer han der mannen å knekke nålen når han var halveis inni, og det gjore noe sykt ont, så begynner han å skelve noe grusomt, og da kjente det ut som jeg hadde krampe i hale magen, og sa jeg at jeg ikke ville ha alikavell, men siden jeg allerede var begynt så var det ikke noe vitts. Og siden han sleit sånn så måtte jeg få bedøvelse, og til slutt sliter han med å fa piercingen igjennom, snakk om uflakks eller?Merkene jeg fikk etter den der tangen:///
Hjemme etter en herlig tur i Bulgaria:)

Heihei♥

Man bruker vell og si endelig hjemme, men for meg blir det vell uheldigvis hjemme:/ Å dra fra 40 grader i sola til 5 grader e ikke noe spess god følelse. Men har hatt en helt utrolig minnerik og herlig tur i Sunny beach med mamma, lillebror, Regine, Gjøte, Ann-kristin og Cherita:) Har solt oss vær dag og bare koset oss, og blitt litt brun da!
 flere bilder kommer :)))