juli 2012


Today's pictures

Heihei♥

Idag har det bare vært en chille dag, men tok outfit siden jeg var på butikken osv, så er ikke akkuratt så mye og skrive om, men tok noen bilder som jeg tenkte og legge ut, for å lage et innlegg:)

              
       

             7

              

              
              
             
              
              
              
              
              
              
              
                                                                                      Hva synes du? blogges:*

Todays outfit 30.07.12

              

              

              
              

             

             
blogges:*

sneak peek

             

Instagram


Follow meg på instagram: gur0lsen :)

Siste dagen med Cindy

Hei♥

På Fredagen var siste dagen med Cindy, før hun dro på Norwaycup. Så dagene fremover på Atløy kommer sikkert til å bli kjedelige. Men på fredagen skulle vi ta bilder til bloggen osv, men så begynte det å regne så vi fikk ikke gjort det, så har ikke akk så mange bilder, menmen tok noen da, på vei hjem fra butikken, hehe!Hva har du gjort i sommer?

blogges:* 

Torsdags kveld med...

Heihei♥

Vet dette innlegget kom llitt sent, men som jeg har sakt har jeg ikk ehatt internett denne uken, så innleggene kommer nå:) HAr egentlig vært en litt kjedelig uke, har ikke gjort så velig mye, men når jeg tenker meg om har den ikke vært så kjedelig! Men var kjedelig at Cindy måtte dra pga Norwaycup, men ønsker henne/dem lykke til og håper de vinner, skal følge med på tv osv. Så på Fredag var siste dagen jeg fikk vært med henne:(

På Torsdagen trodde jeg at jeg skulle kjede ræva av meg helt til Cindy ringte. Vi ble med en som het Rikke, og var ute resten av kvelden! Hehe var ikke så mye å skrive om torsdagen men gjore ikke så veldig mye da!

Vet jeg så helt hemma utXD

Blogges:*

Klar til å dra igjen

Hellåå♥

Nå har jeg fikset meg og nå er jeg klar til å dra til Atløy igjen:) Har pakket ferdig, så nå venter jeg bare på pappa som skal bli ferdig på jobb, så drar vi:) see yah!

Blogges;* 

BTW: håper dere tok forje innlegg som en kødd, har ikke klipr med kort:P

 

Kort hår btw

Heihei♥

Jaja da var man kort igjen! Angrer noe sykt på at jeg klipte meg! Sist gang jeg klipte meg kort sa jeg at jeg aldri skulle gjøre det igjen, men det gjorde jeg vist:( ANGRER!!Hva synes du?

Bilder fra allsang på grensen

Heia♥

Å være på allsang på grensen var noe helt anneledes enn man ser på tv. Trodde det var akk samme som at det skulle ha blitt sendt direkte, men det er liksom mere for tv-programmet sin skyld. Vist de gjore noe feil måtte de gjøre det om igjen, og vist noen sang feil måtte de gjøre det om igjen. Åsså imens vi ventet sånn inni mellom måtte vi lære en dans, som vi skulle danse under en sang, som at det skulle se ut som at alle kunne dansen, også når en hadde sunget så måtte vi vente til programmlederne hadde stilt seg der de skulle stå, og fikset kameraene osv, så sa de i fra når vi skulle klappe. Det syntes jeg var litt rart, at vi måtta klappe sånn ca 2-5 min etter en hadde sunget:P Så var det mer men orker ikke forklare alt da, men det var ivertfall kjempe koselig og fått være med, hadde jeg alldri trodd. Så kooset meg masse:) Blogges:)

Pictures-Halden

Heihei♥

Som jeg sa så har jeg vært i Halden på camping, vi skulle egentlig bare være der netten over, men når vi fikk vite at det skulle være allsang på grensen så ble vi der noen dager til:) Men var ikke akkuratt så heldig med være. Hadde bare regn og overskyer helt til den dagen vi skulle dra, seff! Men var koselig og få vært på allsang på grensen, var ikke akkuratt forberedt på det. Bilder fra Halden:
Allsang senen
Catrine og Jørn Hol


New in

Heeia!

Nå er jeg endelig tilbake fra ferien, og nå kan jeg endelig blogge skikkelig. Har vært såå kjedelig å sitte i bilden i en hel dag, så var godt å komme tilbake, men i morgen tidlig drar jeg til Atløy igjen, så vet ikke om jeg får blogget skikkelig da heller:/ Men har hatt det koselig på camping ferie, litt kjedlig og ikke ha noen å være med da, men jeg overlevde, hehe! Har vært i sverige nesten 10 ganger denne uken, så har fått shoppet litt.Er noe fra innkjøpet som jeg ikke har bilde av siden jeg ikke fant det. Her er innkjøpet: 
BTW: husker ikke alle prisene på tingene så orker ikke skrive de!!

Camping, allsang på grensen og Sverige

Heihei:)
Da hadde jeg vært på allsang på grensen også da, var kjempe kos og mange bare sanger, mn var helt annerledes enn jeg trodde det var, og som jeg har sett på tv. Var liksom son at man måtte klappe når dem sa ifra, og vist dem gjorde noe feil gjorde dem alt om igjen osv, orke ikke forklare alt, men var overtall ikke som det ser ut på tv, hehe! Men var kjempe kos og være der:) Så nå er vi på kampingen rett bortfor og her ska vi være i noen dager til så vet ikke om jeg får blogget!. Så har jeg vært i Sverige og shoppet, men har ikke pc elns så innkjøpene kommer når vi kommer tilbake til Førde!
Blogges;)

Inspirasjon
Atløy-Førde-Sverige

Heei♥

Sorry for lite blogging denne helgen, men har ikke hatt internett osv.. Men har hadd en koselig helg med beste Cindy! Vi har koset oss hele helgen alene på hytta, men har ødelagt døgnryttmen helt! Men imorgen starter vi til Sverige på camping ferie, trur vi skal være borte i en uke elns. Er ikke akuratt den personen som er glad i camping, men kommer sikkert til og bli kos da, får jeg håpe:)

BTW: Kansje jeg ikke får blogget når vi er borte!
Blogges:)

Bytta piercing

Heihei♥

Vet det ikke er lenge siden jeg tok piercing, og at man skal minst vente 3 mnd elns for å bytte, men klarte ikke å vente så lenge. Så iste tok jeg skjansen å byttet piercing, var redd jeg aldri skulle få den igjennom, men det var vist ikke så vanskelig alikavell!


OMG! skal på Justin Bieber konsert

Heei!♥

OMG! Skjønne ikke at det er mulig, jeg skal på JUSTIN BIEBER konsert, gleeder meg noe syyykt, kan ikke beskrives!! Når jeg hørte at det skulle være JB konsert her i Norge en gang til, trodde jeg aldri jeg skulle få komme dit, men herreguud så skal jeg det:)) Jeg og Veronika skal dra dit sammen, noe jeg heller aldri hadde trodd! Da jeg og Cindy hentet de der kupongene på Rimi tidligere idag, trodde jeg faktiske jeg ikke kunne reise dit siden det er såpass langt fra Mehamn til Oslo, men det gikk vist helldigvis helt fint! Vist jeg ikke hadde hentet en sånn kupong hadde jeg sikkert aldri fått bildetter:)

Dagene med Cindy

Heiaa:)

Dette innlegget skulle egentlig komme igår, men hadde så mye og gjøre at jeg ikke hadde tid. Men disse dagene Cindy har vært på besøk har vært koselige, vi har vært i byen, shoppet, sett film og bare koset oss. Så nå som hun har dratt for jeg vell bare fortsette og kjede ræva av meg:/

Hva synes du?:)

SO HAPPY

Heihei♥

Med ett stort smil, og kjempe glad kan jeg si at jeg kansje ska på Justin Bieber konsert:D Idag tidlig våknett jeg og Cindy tidlig fordi vi skulle ha litt tid på oss nede i Førde før hun skulle dra, men så fikk vi med oss at de gidde ut sånne kuponger til JB konserten på Rimi, så vi hoppet i klærne og syklet ned på Rimi, for og bli en av de 10 som fikk sånne kuponger, vi trodde vi aldri skulle rekke det, men vi fikk oss en overaskelse, så vi sykklet glad og fornøyd opp igjen:) Så seff hadde jeg klart og miste den ene talle så jeg har sittet i hele dag og prøvd og finne ut hva koden var. Så etter mange forsøk så klarte jeg det heldigvis, men når vi skulle bestille så skjedde det noe så vi må prøve på nytt, og håååper så gjerne det går denne gangen!

Var uheldig å rive bilde litt:((
Gjesteblogging!

Heei, cindy her! :)) nå skal eg og Guro ned på bunnpris og kjøpe litt snop og ein film vi skal sjå i kveld! :)) så vi snakkest! ;)

Shoot av meg og Ronja

Heihei♥

Idag har det vært nydelig vær, så jeg har ligget ute og solt meg. Så har jeg og lille søsteren min vært og tatt en slakt shoot,siden trengte bilder til bloggen. Og senere så skal jeg/vi på Atløyna, og det gleder jeg meg kjempe mye til. Har ikke vært der på ett år nå. Det jeg også gleder med kjempe mye til er å være med Cindy, som jeg haller ikke har gjort på ett år:/ :)
Hva synes duh?:)

Blogges:)

Outfit 06.07.2012

Hva synes du?

New in

Heisann!♥

Idag var jeg i byen en snartur imens jeg ventet på noen, så jeg fikk ikke tid til å shoppe så mye da, men her er innkjøpet!:)Meg og Ronja

Hei♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen etter en time med shopping, rakk ikke å gå inn på så mange butikker så fikk ikke kjøpt så mye! Så tidligere idag nytet jeg og min lille søster det fine været, og tok noen bilder: 
hva synes du?:)

blogges:*

Dagens antrekk 05.07.2012

 
Innkjøp fra Førde:)

Heihei♥

Idag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye, egentlig bare kjedet meg. Men for ca 2 timer siden så var jeg i byen og shoppet, og her er innkjøpet!

Topp: 129,- bikbok, shorts: 399,- bikbok

Smykke: 179,- bikbokStrikka genser: 199,- bikbok

Singlett: 79,- bikbok

tubetopp: 129,- bikbok

Singlett: 129,- bikbok

Negelakk: huske ikke, Cubus

Øredokker: 69,- cubusHva synes du?

Bloggezz;*

Gjesteblogging

Hei!

Nå sitter jeg, Guro og Frida i gangen etter å ha vært ute i regnet! I morgen skal Guro til Førde og hun sitter her og gruer seg til å fly BULLSHIT..neida hade :)

Crazeeeeh

Chille dag

Heihei♥

Idag så har det bare vært chill! Det er kjempe fint vær ute, så vi har vært litt ute osv. Men har ikke gjort så mye spess, så er ikke noe serlig og blogge om! Blogges:)