august 2011


Flere morsomme bilder!

God kveld!

Her er flere morsomme bilder,kom i et nytt innlegg siden at eller så kom dem så langt ned! :)

Ble litt småe og skurrete bilder, men det er siden bildene va så småe og da måtte jeg bare dra de litt og da ble de litt skurete:S

 

Photo Flipbook Slideshow Maker
 
Photo Flipbook Slideshow Maker
 
Photo Flipbook Slideshow Maker

Munnen full av rosa!!

Iste fant Carita sånn rosa tabelett som man skal tygge på. Så vi prøvde det og vi ble helt rosa i munnen!
Vi åpnet munnen litt ekstra får at dere skal se rosa fargen ;) Såå det er litt flaut heh ..

Snakkes :)

 

Morsomme bilder!

Alltid godt med brownies!

Hallo <3
Som sagt er det alltid godt med brownies, idag har jeg Carita og Frida laget brownies med vanilje is og nonstopp, naaam! NB mange bilder!!!!
 
Photo Flipbook Slideshow Maker
 

 
Photo Flipbook Slideshow Maker

Snart kristiansand stevne!

Heluu!

Nå er sesongen med badminton startet igjen, og nå på Onsdag eller Torsdag jeg er ikke helt sikker, men det er no en av de dagene så drar vi til Kristiansand på ranking stevne. Det blir det første stevne i denne sesongen, jeg gleder meg litt og litt ikke siden at jeg nesten nettopp er begynt å trene etter sommer ferien, så det kan bli litt tungt og rart! Idag har jeg ikke gjort så mye, jeg var bare litt med Charlotte så var det trening.- God natt <3

Ut på tur, aldri sur

Heihei!

Idag var det nokk en gang en tur dag i denne uken, med samme vær og alt. Hadde seff klart å ta på meg for småe sko, så jeg fikk gnagsår etter 2 meter:( Men vi hadde det koselig med bål osv bortsett fra at det regnett av og til og det var litt kaldt!!!!

Værste skole tur!

Heihei <3

Ut på tur aldri sur, hahahah denne gangen trur jeg det blir omvent.Da var andre skole dag ferdig for idag, woooow så gøy det har vært, vi gikk tur i 3 timer i vått tereng, med små sko og vanelige klær. Vi gikk på våte steiner sidelengst i en skråbakke, vi gikk i myr å vanndammer, så det var ikke så gøy:P Tok desverre ikke noen bilder siden kunne ikke ha kameraet med når det regnet!!! :(

 

Lite blogging i det siste....

God kveld!

Jeg vet jeg har blogget lite i det siste, men det er fordi det ikke er så veldig lenge siden jeg kom hjem fra den beste sommer ferien miin på lenge, eller nesten den beste!!! Jeg har hatt veldig mye å gjøre siden jeg kom hjem, jeg har vært med venner,trening osv...  men skal prøve å skjerpe meg:)


Blogges:Hvilken?

Heihei!

Jeg er ikke helt sikker på hvilken header jeg skal buke, hvilken synest dere?

Nr 1?


Nr 2?

Nr 3?


- Hva synes dere?

Hot or Not?

Heija!!

Igår kjøpte jeg meg en ny jakke på Bik bok:)

Hva synes dere?

Shoot with Cindy

Hallo!

Siste dagen på Atløy hadde jeg og Cindy ikke så mye å gjøre, så vi tok noen bilder!

Today's Outfit

Hallohallo!

Her er dagens lille outfit + litt bilder, idag har det vært en nydelig dag uten skyer, så jeg har for det meste vært ute og solt meg!Bukse: Kapphal, T-sjorte: Bik bok
- Guro Olsen

Fått speilrefleks!

Heijaheija!

Idag fikk jeg speilrefleks og en minne brikke på 8gb av verdens beste pappa! Det gamle kameraet mitt ble sendt inn på reperasjon for noen dager siden, men det var jo egentlig ikke vits eller det var jo det da men...... 

Dagens outfit + bilder!

Hallo!

Idag har det vært jobb, jobb+ jobb, men nå er jeg endelig ferdig for dagen, så nå er det bare å finne på noe resten av dagen!


Genser: Cubus, Bukse: Bik bok, Singlett: Bik bok

Armebånd: Kapphal, Ring til 2 fingrer: Lindex, Slangering: Lindex


Flere nye søte bilder av Dolly!

Hallo!

Her er flere søte bilder av DollyMmm Smoothie!

Heihei!

Idag lagde vi smoothie til desert, det var en litt enkel smoothie laget av vanilje is, bringebær, melk og sjokolade saus, selv om den var enkeld var den ivertfall kjempe god.Min bilde redigering!

Her er min bilde redigering:)Flere bilder kommer senere!

Søndags godt!

God kveld!

Akkurat nå sitter jeg å nyter hver skje med is og brownies, som jeg ikke har smakt på lenge.

 

 

Sommer photoshoot

Her er dagens sommer photoshoot/ sommer outfit;)Kjole: Bik bok, Armebånd: Kapphal, Ringer: Lindex, H&MBlogg lesing i kveld!

Heihei!

Nå sitter jeg å leser bloggen til Iselin www.bareiselin.ipublish.no , jeg elsker bloggen hennes og hvordan hun blogger. Hun sminker seg kjempe kult og lager masse fint med sminke!

 

Hvilken header burde jeg bruke etter den jeg har nå?

Heiaheia!

Hvilken header burde jeg bruke etter denne jeg har nå, hva synes du? Brukte samme bilder på alle headerene!

Nr1?


Nr2?

Nr3?

Nr4

Nr5?

Nr6?


- Guro Olsen!

Ligner ikke Norge!

Hallo!

Jeg har enda ikke skjønt helt hvorfor Andres Behring Breivik bombet i Norge! Jeg satt i bilen på vei til Sverge på shoppings tur, da jeg hørte på radioen at det var helt kaos i Oslo pga en bombe som ble sprengt ved VG huset. Det var kaos helt inn i Sverge, det kjørte politibiler inn og ut av grensen, mange veier var stengt. Og ca en time etter på så var det skyting på Utøya, off så forferdelig, man skulle ikke tro at det var i Norge når jeg først hørte det!

 

Ny header av......

Hallo!

Igår kveld laget beste Carita en ny header til meg, og jeg likte den kjempe godt. Den var kjempe fin og passet perfekt til min blogg<3 Tuuusen tusen takk Carita!

 

- Guro Olsen!

 

Noen bilder fra ferien!

Heija!

Her er noen bilder fra ferien som jeg ikke har fått lagt ut før!

HUnDERFOSSEN i Lillehammer!
På vei til Bø, men det var flom over alt, vi måtte ta om vei 3 ganger så det gikk dobbelt så lang tid!

Flom i Bø å , jeg tror flommer var på litt over 2 meter!Mini golf.....Her sto vo og ventet på kanalbåtenHar flere bilder, men gidder ikke å legge ut alle!

 

- Guro Olsen!Naww så skjønn hun er!

Heihei!

Nå har vi fått hunden hjem og den fikk navnet DOLLY, heheh litt morsomt navn, men er blitt vandt til det:) Dolly er en hel rase som heter Pugote ett eller annet vet ikke helt hvordan det skrives! Hun er svart med hvite labber og kjempe skjønn, blir ikke så mye større enn det hun er på bildene! Idag har jeg Vært med Cindy en venn fra Atløy, jeg har overnattet oss henne i to dager og vi har hatt det kjempe koselig.


Skal prøve å få noen fler bilder, disse ble ikke så bra!

- Guro Olsen!