august 2012


Random outfitMed eller uten?

Heihei♥

Fortiden hater jeg å bruke klips. De klør og så blir det alltid floker i nakken og det er så utrolig irriterende, så synes jeg at jeg får en rar fasong på ansiket mitt, vet ikke helt hvorfor men.. Hva synes du jeg passet best til, med eller uten klips?:) Hva synes dere?

Training all days

Hei der søte lesere♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra nok en dag med trening. Har vært på badminton treninger og jogget hele denne uken, og det skal jeg prøve å fortsette med en god stund til. Har fått så sykt dårlig kondis i sommer, så det er en god grunn før at jeg trener, hehe! Har ikke trent så mye i sommer, bare gått på fjellet noen ganger, så var faktisk godt å komme seg på trening igjen:) Føler du det samme? 


Inspirasjon: summer feeling

fuck this shit

Hei igjen!

Stressende dagen fortiden! Hate å stresse, liker og ha god tid på en måte, hehe. Har mye lekser, trening osv så får aldrid tid til å blogge så mye, men jeg prøver så fort jeg får tid:) Idag har jeg bare gjort lekser så har ikke gjort så veldig mye, så er ikke noe spess å blogge om.
Ny nagle vest

Heiaa♥ 

Før sommerferien kjøpte jeg meg en ny dongerijakke som jeg nesten aldri har brukt før. Den var litt stor og rar i formen, så for noen dager siden bestemte jeg meg for å klippe den om til en vest. Jeg har sett mange andre gjort det, og da har det blitt kult, så jeg måtte teste det. Så når vi var i Sverige kjøpte jeg sånne nagler man kan sette på klær osv som jeg satt på vesten. Ble ikke akkurat stykt da, hva synes du? Ble faktisk bedre enn den var som en jakke, så nå kommer jeg sikkert til å bruke den oftere;) har du noen gang prøv det, og hvordan ble det?Så nesten sånn ut før, men glemte å ta bilde av den før jeg klippet av armene så måtte bare ta bilde av den annen dongerijakke, men den så nesten sånn ut da!
Hva synes du?:)

Innkjøp fra Sverige

Heihei♥

Som sagt har jeg vært i sverige, og vi fikk en dag på å shoppe litt. Men jeg viste ikke at jeg hadde så så mye penger som jeg hadde med så jeg fikk ikke kjøpt så mye, men er nu noen ting da:) her er innkjøpet:
Bra helg i Sverige

Heihei søte lesere♥

Helgen har vært kjempe bra, og god start på første badminton turnering:) Fikk 1 i doubbel og 3 i mix, var jo artig det, hehe:) Men det har vært en kjempe koselig helg i Sverige (Luleå) Men Charlotte, Anja og Caroline! Men det er altid like kjedelig å sitte i bil i nesten 12 timer i 2 dagen:/ Med gangsperre osv.. Var artig og se folkene igjen der, og komme seg litt bort fra Mehamn. Vi kjørte etter skolen på Torsdagen, så overnattet vi i Finland i hetta. Så kjørte vi tidlig på mårran på fredagen. Så når vi kom fram til Luleå hadde vi hele dagen å shoppe, og gå rundt på senterene:) Så helgen har vært koselig og artig:)


Sverige igjen

Heihei♥

Stakk bare innom får å blogge det siste innlegget før jeg fær. Nå skal jeg til sverige igjen på badminton stevne, gleder meg syk:) Er en stund siden jeg var på stevne nå så det blir kos, vet ikke om jeg får blogget der, men håper på det. See yah♥

tilbake til normal hverdag

heei♥

Blææh!! Da va første dag på skolen overstått. Off va tungt å stå op tidlig etter som døgnrytmen er helt fucka. Fikk ikke såve før havl 4 inatt så skulle jeg opp kl halv 7, tuungt! Sommerferien har gått så fort at jeg nesten ikke husker hva jeg har gjort. Har du det sånn? Gleder meg allerede til neste sommerferie, hehe:) Så nå må jeg bare sette igang med å pakke, så blir det Luleå(Sverige) imorgen. Gleder meg sykt, er en stund siden jeg var på badmintonstevne sist, så blir nok kos:) 
Headere jeg har laget

Heia♥

Disse dagene har jeg laget en den headere til folk. Som sakt elsker å lage headere men egentlig ikke til meg selv. Men uansett om du har lyst på en header er det bare å spørre. Du må bare skrive hvor stor den skal være, og hvordan du ønsker at den skal se ut, så spørr spørr;)
Wonderstruck by Taylor Swift

Heihei kjære læsere♥

Tenkte å tipse dere om at Blogg.no har en konkurrase gående, der 50 bloggere vinner og får tilsendt den nye parfyemenWonderstruck av Taylor Swift, HELT GRATIS!! Høres ikke det bra ut? Du går bare inn >HER< og fyller ut skjemaet, og skriver ett innlegg på bloggen din om hvorfor nettopp du bør være en av de heldige som får prøve den nye parfymen! 

Jeg Håper jeg vinner den parfymen, og jeg tviler ikke ett sekund på at parfymen lukter HIMMELSK ♥ Flasken er kjempe søt, og har en passende gull detalj til:) Så jeg krysser fingrene å håper på at jeg vinner!
Ut nu

Heiaa♥

Nå skal jeg ut på kiosken til Carita, så skal jeg å Sofie ut på hotelle å spise! Har ikke gjort noe spess idag så har ikke så mye å blogge om! Men nå skal jeg bare fikse meg videre så see yaah!

Stygg på håret btw:P


Ny header av oda

Heihei♥

Igår fikk jeg en ny header som dere sikkert ser. Headeren er fra en kjempe snill jente, tuuuusen takk oda svendsen: www.odasvendsen.blogg.no får en kjempe fin header:) 

Er ikke så flink til å lage header sjøl, så har jeg netopp fått meg photoshop så jeghar ikke helt lært meg med det. Om det er noen som kan det der med å lage header i photoshop,og få sånne header ting osv som har lyst til å vise så hadde jeg blitt kjempe glad:)Andre headere jeg har fått, tuusen takk :)

og noen fler :)

Hurtigrute tur

Heihei♥

Dette innlegget skulle egentlig komme i går kveld, men glemte å publisere det. Men ivertfall kvelden i går har vært den koseligste å artigste kvelden på lenge. Vi tok hurtigruta fra kjøllefjort til mehamn. Når vi kom til kjøllefjord hadde vi god tid så vi dro på hotelle der å spiste. På hurtigruta så satt vi med en bar, så satt vi å snakket om hvor godt det hadde vært med strawberry daiquiri. Så plutselig kom han barmannen å serverte oss et glass hver som han spanderte på oss, haha d var litt flaut siden vi tror han har hørt oss snakke om det, men det var jo veldig snilt da:) Men var en kjempe koselig kveld med jentene! YOLODrinken vi fikk servert :)

Blogges:* 

Btw litt mange bilder, men men

Hurtigruta om noen timer

Heihei♥

Igjen sorry for lite blogging de siste dagene, men har ikke hatt noe å blogge om, og jeg har hatt så mye å gjøre, så sorry! Men om noen timer skal jeg og jentene ta hurtigruten fra Kjøllefjord, glede meg! Er lenge siden vi har funne på noe ilag, så blir koselig:) 
Vil lese din blogg

Heei♥

Hålder på å kjede live av meg, så da trenger jeg noe å gjøre, så jeg vil lese din blogg:) Så kommenterer jeg hva jeg synes osv.. Hva heter din blogg?:)
Nelly wants

Heihei♥

Var nettopp en snartur innom www.nelly.com  for å skjekke om det var kommet noe nytt, da jeg så noen ting jeg har lyst på, er ikke helt sikker på hvordan alt ser ut i virkeligheten da men tingene så værtfall fine ut på bildene:)


Sorry

Hei:)

Sorry for lite blogging de siste dagene, men har hatt så mye og gjøre + at i helgen har jeg vært på hytta, 0 pc og 0 internett. Menmen nå er jeg hjemme så nå kan jeg blogge igjen:D
Lulu's

Hei♥

Glemte helt av å blogge om lulu's vesken jeg kjøpte, altså en toalettveske da! Den kostet 400 kr men fint i flere størrelser, hadde egentlig lyst på den som var større og firkantlig, me det ble den her, her er den:)
God morgen!

Heiheii♥

Nå sitter jeg og fikser meg og hører på musikk, så seinere skal jeg ut med veonika, karoline og carita:) Vet egentlig ikke helt hva vi skal gjøre så er ikke så mye og skrive om, men dere får ha en fion dag søte lesere, blogges:)
Sidd brownies og pizza

Hei søte lesere♥

hahah, alltid like godt med svidde ting, heh! Neida. Sefølgelig er jeg så flink at jeg klarer å brenne alt jeg lager. Førts skulle jeg lage pizza, men glemte den litt av så den ble svidd, så skulle jeg lage brownies. Og når jeg tok den ut var den ikke ferdig, så jeg satt den inn igjen, så da klarte jeg seff og brenne den og, så det ble ett svidd måltid, haha!

Først når den ikke var helt ferdig

Etter andre gang i ovnen
Byen next

Heihei♥

Siden det er siste dagen i Førde blir det siste dagen med shopping og. Gleder meg til å komme hjem, borte bra men hjemme best, hehe:) Men blir trist å dra fra de her:( Så nå har jeg fikset meg og pakket litt, så nå er jeg klar til å dra ned til byen for siste gang i år:)blogges:)

PhotographyHva synes dere?:)

blogges:)

Kino kveld

Heisann?

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra kino sammen med Ronja og pappa. Vi så Madegasgar 3 i 3D var egentlig en bra film da. Måtte jo gjøre noe for å ikke kjede seg, og  siden jeg drar i overi morgen:) Blir trist å dra herfra igjen, er jo bare her en til to ganger i året så er litt kjipt:( Men nå skal vi spise kvels og se film. Ha en fin kveld♥
Fin start på lørdagen

Heiaa♥

Endelig internett igjen, herliiig!:) Men i går så var jeg i Bergen, handlet ikke så mye, men kommer ett lite innkjøp. Men idag så lagde jeg jordbær, banan og sjokolade til meg og Ronja, siden vi er aleina hjemme, bra start på en lørdang:) Så nå sitter jeg og skype med veronika. Så dere får ha en fin kveld, får det skal ivertfall jeg, haha♥
Hålder på å bytte design

Heisann:)
Vist dere ser så hålder jeg på å bytte design, og derfor ser det helt fucka ut akkuratt nå. Men jeg har ikke pc så jeg må vente noen dager til headeren og profilbildet kommer, og resten som mangler, så håper dere vet hvorfor det ser ut som det gjør nå, men det blir bedre:)) blogges;*

No better friends than a sister

               

                
                There is no better friends than a sister, and there is no better sister than you, loove you!<3<3