september 2012


What a day

Heei søte lesere:)
Idag har jeg egentlig ikke gjort noe annet enn lekser, nesten fra jeg sto opp! Har så sykt mye innleveringe denne uken så får nok ikke ti til noe annet, er så sykt lei at jeg snart spyr, neida, joda. Så dere får h en god kveld får det skal ikke jeg,hehe!

Home sweet home

Heiii♥

Har vært en kjempe koselig helg i Nøtterøy på badmintonstevne. Er mitt første stevne nede på sørlandet etter sommerferien, så var koselig å se folkene igjen:) Har skjedd så utrolig mye rart, morsomt osv mange ting jeg aldri kommer til å klemme, har ledd meg til tårer, haha neida, eller joda.. Kan enda ikke skryte at jeg har vunnet noe der nede, men håper jeg kommer så langt en gang da. Igår var vi på kino og såg Tina og Bettina the movie, hehe var gøy det. Har du sett den?

Har ikke tatt så mange bilder heller men fikk tatt noen. 


Limoen vårs, haha neida, men skulle ønske vi kunne reist rundt i en sånn
BLogges:**

Forestilling

Heihei!

Alle innleggene kommer litt sent, siden jeg har ikke pc mer hjemme:( Ladderen er helt ødelakt så får ikke laddet pc før jeg får ny, så vet ikke om jeg får blogget noe serlig, men skal prøve. Kansje det blit litt mobilblogging osv, men jeg HATER når bildene er mindre enn 700-800. Men uansett på Tordagen var jeg på forestilling, noe såm jeg egentlig skulle være med på selv men hadde ikke tid osv..Men var kjempe koselig og masse bra. Det var en forestillig for å samle inn penger til Afrika, eller Ganha eller hva det nå heter. Men ivertfall så er det to fra Mehamn såm skal ned til Afrika for å bygge ett klasserom for de folkene der for de pengene såm ble sammlet inn idag! De skal fortsett med noe en gammel dame fra Mehamn begynte med for noen år. En dame såm att i rullestol og brukte sin pengson eller hva det nå heter for å lage til til de fattige der. Vet alle bildene ble skurrete, men kameraet virker ikke så bra i mørke, haha
Sååå leei

Hei♥

Nå er jeg akkuratt ferdig med leksene, blææ hater lekser mer enn alt, er såå lei. Spur snart av tanken!! Men ivertfall stikker jeg bare innom kjapt siden har ikke så god tid, skal snart på trening så på besøk, så blogges :)
Lørdags outfit

Heii♥

Nå er jeg netopp ferdig å ordne meg, så nå er jeg klar til og dra ut med noen venniner. Så ha en fin lørdag og kos dere, det skla ivertfall jeg:)
Sammenligning: fjord og i år

Heihei♥

Hehe for noen dager siden satt jeg å så på bildene av meg og Carita fra i fjord. Vi hadde en shoot på samme plassen som vi hadde i år. Så husket jeg hovor og hvordan jeg hadde stått på ett bilde, så jeg prøvde og etterligne det bilde fra i fjord for å se hvor mye jeg har forandret meg osv.. hehe! 

I ÅR : 

I FJORD:I ÅR: I FJORD: 
Høst shoot del 2

Heihei søte lesere♥

Som jeg sa var jeg og veronika og tok en slakt høst shoot, men ble ikke fornøyd med noen av bildene. Stortsett alle ble skurrete og rar kvalitet på. Men fikk noen som ble som passe bare da! Vi var å tok bilder til sent på kvelden, og da trudde jeg serr jeg skulle fryse meg i hjel, klarte så vidt å røre fingrene mine, haha! Har du noen forslag hvor jeg/vi kan ta bilder neste gang? Trenger litt flere bilder før vinteren, men jeg vet ikke helt vor jeg skal ta for at de skal se bedre ut. Orket ikke ta alle bildene i ett innlegg for da blir det for mye, så jeg lager heller deler av shooten:) Men her er resultatet.

Hva synes du?

Høst shoot

Heiehei♥

Idag har jeg og veronika hatt en høst shoot som jeg kaller det, hehe! men har ikke så god tid nå så det kommer flere bilder og nytt innlegg i morgen, så dere må nåkk vente med å se alle bildene, men noen kommer ut i dette innlegget:) Er de jeg likte bets av alle, og disse var noen utav sikkert 100 som ikke var skurrete, hehe va synes du? :)

Meg, vi, oss

Heeiheeei♥

Eni med den her ↓↓

A good friend knows all your best stories, a best friend has lived them with you! 

Hehe men uansett her er flere bilder fra helgen med mine beste, love u♥
 

bilder fra helgen

Hallo dere♥

Helgen har egentlig vært helt chill. Vi eller jeg og Frida har vært alene hjemme i helgen, så på fredagen sov Veronika og Carita her. Vi gjore egentlig ikke noe spess, bare så på film og koset oss. Igå var jeg på jobb for førsde gang på 3 månder, stress!! Vet ikke hvorfor men jeg blir så utrolig stressa, spess når det kommer mange folk, hehe! Kjenner jeg er helt opplåst etter en helg med bare godteri og pizza, blææ kvalmanes! haha blir kvalm av å tenke på det.
Good friendsOutfit 07.09.2012

enda en maledag overstått

Hei kjære søte lesere♥

Åå kjenner det er godt å være ferdig å male. Trudde jeg skulle fryse meg i hjel + at jeg var sliten osv. Dette var den andre gangen vi har malt på flyplassen, altså badminton grubba. Så blir nok penger av det, så blir heldigvis turene billigere, tror vi tjener litt over 20 tusen eller noe sånt:) Men egentlig hater jeg å male + at når det går så sykt lang tid og når man har så mye å male, har ikke tolmodighet, hehe! Men heldig vis har vi bare en dag igjen så er vi feridge, og det kjenner jeg blir godt. Når jeg kom hjem iste lagde jeg smoothie til meg og lille broren min som jeg sitter barnevakt for, og det var også godt etter mange timer med maling.

BLOGGES:*

Sommeren 2012Hytte tur

Heiiii♥

Glemte å si at jeg ikke kunne blogge i helgen siden jeg skulle på hytta, men ivertfall var koselig. haha kjørte seksjuling med frida og gikk på fjelltur:) men her er ivertfall noen bilder:

Hahaså fikk jeg kjøre helt fram til hytta, sånn ca 30 minutter, hehe var artig det:)

Haha. litt rar yolo, men yolo

Kuleste hytte bilen evver