oktober 2011


Girl getting annoyed.......

Serriøst, går det virkelig ann å bli så sur og irritert på seg selv når man ikke får til å synge en melodi? sorry men må bare le:)

 

" Forandringer "

Hallo <3

Her er sånn jeg så ut da jeg ble født til sån som jeg ser ut nå. Forandrett?
Hahahahha ler meg i hjeel!! :)


Bompibjørner!

Nå sitter jeg og Carita her å lager en bompibjørnsang, vi skal nemli lage en bompibjørn video! Haha det kommer til å bli gøy, men sikkert litt flaut også. Hvis vi får til å laste opp videoen så kommer den nok i løpet av uka! :)

 

NB; jeg har laget en hårvideo som også sansyneligvis kommer ut på bloggen! ;)

 

Kortklept!!!!

Heihei<3

For ikke så lenge siden klippte jeg meg kort. Jeg skulle egentlig bare klippe det som var slitt, men jeg tenkte jeg heller kunne prøve noe nytt! Så hva synes du jeg passer best med, kort eller langt hår?

Med clipsEller helt naturlig?^^
Til legen pga kneet!

Idag tidlig måtte jeg stå opp klokken halv 8 siden jeg skulle sjekke kneet mitt hos legen. De fant ikke helt ut hva det var, men jeg må kansje til Kirkenes for å ta rønken/opperere elns fikk ikke helt med meg hva han sa. Jeg trener 11 timer i uken og i detsiste har jeg ikke klart noe serlig pga mitt kne, det er kansje derfor. Jeg har kansje vridd det elns. Så nå få jeg ikke trene på 2 uker:( 

Lager gratis header til deg!

Heihei<3

Jeg tenkte jeg skulle lage header til de 4 første som kommentere, så de 4 første som kommenterer skal jeg lageen header til.

Wathsap??

Heihei!

Litt rar begynnelse på dagen, men men bare det er godt så går det vel altid. Vi sto opp og ordnet oss, så etter en liten stund kom vi på at vi hadde kjøpt sjokolanefondant i Hammerfest, så vi startet dagen med noe veldig usunt, men godt:)- Oppskriften til SJOKOLADEFONDANT: Vi brukte ferdigpakke:) hahahha^

Andre oppskrifter: Her!

- Gruo z life

 

 

Byttet "design" igjen!

Hallo!

Idag måtte jeg bare bytte design igjen. Jeg finner aldri det rette og jeg blir fort lei av et design jeg har veldig lenge!

- Hva synes dere?

- Guro♣

Nattinatt!

Hallo<33

Natta!!!!

Siste innkjøp i Hammerfest!

Heija!!!!

Igår var jeg i Hammerfest med Frida. Vi var der fra kl. 6 om morningen til kl. 23.00. Vi shoppet mesteparten av tiden, men det var litt slitsomt og gå rundt på kjøpesenteret når vi var trøtt og sliten .Genser: Cubus, Singlett: Cubus, Ring: Husker ikke hlet og smykke: Cubus!...

- Hva synes dere?

Guro<3

Fun fun fun!

Hallo!

Nå sitter vi å har det så sinnsykt kjedelig at vi har det vi har det morsomt! 

                                                              

                                                       

                                                       
                                                       
                                                      
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
Halla!

Nå sitter jeg og Guro å spiser is! Også står Guro å danser en sykt teit dans hun har laget, jeg leeer! Også sitter vi å fisker på designet hennes så jeg skal tvinge Guro til å blogge oftere! Men dere må også være flinke til å komentere! Ingen liker en blogg uten komentarer vettu! ;) Så komenter i vei!

Snakkes, dere hører fra Guro om ikke så lenge! :)