oktober 2012


photoshoot del 2

hva synes du?

er ikke alle bildene men orker ikke ta alle, blir litt for mange

jobb og syk...

Heei!

Seff måtte jeg bli syk når det ble helg, blææh! Har nesten ikke sovet i natt, hoster, øyenbetendelse, hodepine og har feber vont i hele kroppen. Kjennes ut som øynene mine er på tur til å falle ut av hodet mitt, åå deilig.. not! Haha hva har jeg ikke? Tanken på at jeg skal på jobb og ikke får noen til og jobbe for meg er så irriterende, vet ikke hva jeg skal gjøre:( Offf blogges da!

... If you don't step forward, you're always in the same place. 

Photoshoot del1 18.10.2012

Heia♥

Idag har jeg og veronika tatt en slaks photoshoot, siden vi ikke hadde noe annet og gjøre. Off dagene er kjedelig fortiden, er ingenting og gjøer eller finne på:( Kan ikke akkurat kalle dette en photoshoot, men ble nu noen bilder av det ivertfall. Haha det var ett bilde hun tok når jeg ikke var helt klar, vi holde på og drepe oss av latter, heh! kansje det kommer ut på del 2. 

Hahahah fin grimase jah

Hva har du gjort idag?

Hva synes du?

Blogges:*

Hjeelp meeg

Hei! Prøver og lete etter en kjole til juleballet, men er jo såå mange fine kjoler! Vil helst ha en fra nelly da. Måtte velge noen jeg synes er finest så får jeg se hvilken jeg skal ha, men klarer ikke bestemme meg. Hvilken synes du var finest?

InstaweekI avisa

Heihei♥

Haha idag så jeg i avisa, da det plutselig dukket opp et bilda av oss i avisa fra messa:) Viste egentlig ikke at det skulle komme iavisa, men er jo artid det!
Dagens innkjøp

Heia♥

Må si jeg er SLITEN etter en hel dag med gåing på messa. Idag sto jeg opp litt tidlig og gikk på messa med veronika, frida og carita. Er litt koselig siden det bare er en gang i året pluss at det kommer mange folk. Det som jeg hater med messa er at man må klemme seg igjennom folk for å komme noen steder. Man blir bølt og det er snakking, roping, skriking, musikk osv overalt + folk overalt. Hålte på å få klaus og vondt i hodet.  Men det som er godt med og komme hjem er å slappe av, helt stille og rolig, og se på alle ingene man har kjøpt, hehe! Fikk hanlet egentlig det jeg trengte, så er fornøyd med dagens innkjøp.
begge britney spears farfymene i en kule.

hva synes du?

Ben and Jarry's og lekser

Heihei♥

Nå er jeg netopp kommet hjem fra skolen, og for en laaang dag:( Så nå sitter jeg og gjør lekser og spiser Ben and Jerry's . Senere idag skal jeg på trening.Skal bli godt siden jeg ikke har vært på trening på hele uken. see yeah!!

 

Rubinrød

Hallo!

Endelig ferdig med leksene, eller... nesten da. Leser en bok som heter Rubinrød, har du lest den? Leide den idag, så har ikke lest så mye til å vite helt hva den handler om, hehe. Imens jeg gjør leksene koser jeg meg med sjokolade og starbucks,mmm! Men skal snart legge meg, så dere får ha god natt:)Bloggs:)

Skole, stress, jobb,stress

Heiheeei♥

Ahh altid like godt å komme hjem og kle på seg daffeklær og slappe av etter en dag på jobb, stress, stress og stress! Jeg kom hjem fra skolen og gjore litt lekser, så i dusjen, ordnet meg så full fart på jobb, blæh for en laang dag! Men det er verd det, moneeey, haha neida....joda.  I helgen skal det være messe så jeg takker ja til alle tilbudene om jobb sånn at jeg kan tjene litt penger til helgen, hehe. Men kjenner alltid jeg gruer meg til å dra på jobb og stå i flere timer, men så er det også altid like godt å komme hjem og slappe av og tenke at man er ferdig på jobb osv. Fikk tatt bilder, heeeligvis. Eller carita tok de da!


Blogges:)

Ny header

God kveeld søte lesere♥

Idag når jeg kom hjem så jeg at jeg hadde fått mange fine headere. Men jeg kan jo ikke bruke alle, så jeg valgte en jeg fikk av en som heter Martine. Jeg vet ikke om hun har blogg så kan ikke lenke til noe, men tuusen takk den va kjeme fint! Som jeg har sakt hater jeg å lage headere til meg selv+ at jeg ikke har pc min der jeg har det programmet jeg lager headerene med så får heller ikke laget noen:( Men jeg liker å lage headere til andre så er bare å spørre, så kan jeg sikkert lage når jeg får pc tilbake!Hva synes dere?

Helg-hytta-bilderHva synes du? blogges;)

Hytta next

Heihei lesere♥

Nå har jeg pakket og er klar for en helg på hytta, eller egentlig ikke. Er ikke så mye å gjøre der også litt kjedelig, menmen! Så blogges etter helgen da, see yeah;)

Bilder fra igår:blogges:*

bilder fra denne uken

Hei igjen!

Nå er det en stund siden jeg har blogget, kjenner jeg får dårlig samvittighet, hehe! Men har fortsatt ikke pc så får ikke blogget så mye. Så vist dere ser det tar noen dager mellom hvert innlegg så er det pga det, og jeg er IKKE sluttet;) Men Er utrooliig godt med høstferie!! Men er her litt bilder fra uken, har ikke fått tatt så mange, også er det dårlig kvalitet på alle bildene siden de er tatt med mobilen btw.


Hehhahaheheh, bare ett tulle bilde da!