Sommer 2012


enda en maledag overstått

Hei kjære søte lesere♥

Åå kjenner det er godt å være ferdig å male. Trudde jeg skulle fryse meg i hjel + at jeg var sliten osv. Dette var den andre gangen vi har malt på flyplassen, altså badminton grubba. Så blir nok penger av det, så blir heldigvis turene billigere, tror vi tjener litt over 20 tusen eller noe sånt:) Men egentlig hater jeg å male + at når det går så sykt lang tid og når man har så mye å male, har ikke tolmodighet, hehe! Men heldig vis har vi bare en dag igjen så er vi feridge, og det kjenner jeg blir godt. Når jeg kom hjem iste lagde jeg smoothie til meg og lille broren min som jeg sitter barnevakt for, og det var også godt etter mange timer med maling.

BLOGGES:*

Sommeren 2012Hytte tur

Heiiii♥

Glemte å si at jeg ikke kunne blogge i helgen siden jeg skulle på hytta, men ivertfall var koselig. haha kjørte seksjuling med frida og gikk på fjelltur:) men her er ivertfall noen bilder:

Hahaså fikk jeg kjøre helt fram til hytta, sånn ca 30 minutter, hehe var artig det:)

Haha. litt rar yolo, men yolo

Kuleste hytte bilen evver
fuck this shit

Hei igjen!

Stressende dagen fortiden! Hate å stresse, liker og ha god tid på en måte, hehe. Har mye lekser, trening osv så får aldrid tid til å blogge så mye, men jeg prøver så fort jeg får tid:) Idag har jeg bare gjort lekser så har ikke gjort så veldig mye, så er ikke noe spess å blogge om.
Ut nu

Heiaa♥

Nå skal jeg ut på kiosken til Carita, så skal jeg å Sofie ut på hotelle å spise! Har ikke gjort noe spess idag så har ikke så mye å blogge om! Men nå skal jeg bare fikse meg videre så see yaah!

Stygg på håret btw:P


Hurtigrute tur

Heihei♥

Dette innlegget skulle egentlig komme i går kveld, men glemte å publisere det. Men ivertfall kvelden i går har vært den koseligste å artigste kvelden på lenge. Vi tok hurtigruta fra kjøllefjort til mehamn. Når vi kom til kjøllefjord hadde vi god tid så vi dro på hotelle der å spiste. På hurtigruta så satt vi med en bar, så satt vi å snakket om hvor godt det hadde vært med strawberry daiquiri. Så plutselig kom han barmannen å serverte oss et glass hver som han spanderte på oss, haha d var litt flaut siden vi tror han har hørt oss snakke om det, men det var jo veldig snilt da:) Men var en kjempe koselig kveld med jentene! YOLODrinken vi fikk servert :)

Blogges:* 

Btw litt mange bilder, men men

Hurtigruta om noen timer

Heihei♥

Igjen sorry for lite blogging de siste dagene, men har ikke hatt noe å blogge om, og jeg har hatt så mye å gjøre, så sorry! Men om noen timer skal jeg og jentene ta hurtigruten fra Kjøllefjord, glede meg! Er lenge siden vi har funne på noe ilag, så blir koselig:) 
Sorry

Hei:)

Sorry for lite blogging de siste dagene, men har hatt så mye og gjøre + at i helgen har jeg vært på hytta, 0 pc og 0 internett. Menmen nå er jeg hjemme så nå kan jeg blogge igjen:D
God morgen!

Heiheii♥

Nå sitter jeg og fikser meg og hører på musikk, så seinere skal jeg ut med veonika, karoline og carita:) Vet egentlig ikke helt hva vi skal gjøre så er ikke så mye og skrive om, men dere får ha en fion dag søte lesere, blogges:)
Sidd brownies og pizza

Hei søte lesere♥

hahah, alltid like godt med svidde ting, heh! Neida. Sefølgelig er jeg så flink at jeg klarer å brenne alt jeg lager. Førts skulle jeg lage pizza, men glemte den litt av så den ble svidd, så skulle jeg lage brownies. Og når jeg tok den ut var den ikke ferdig, så jeg satt den inn igjen, så da klarte jeg seff og brenne den og, så det ble ett svidd måltid, haha!

Først når den ikke var helt ferdig

Etter andre gang i ovnen
Byen next

Heihei♥

Siden det er siste dagen i Førde blir det siste dagen med shopping og. Gleder meg til å komme hjem, borte bra men hjemme best, hehe:) Men blir trist å dra fra de her:( Så nå har jeg fikset meg og pakket litt, så nå er jeg klar til å dra ned til byen for siste gang i år:)blogges:)

PhotographyHva synes dere?:)

blogges:)

Kino kveld

Heisann?

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra kino sammen med Ronja og pappa. Vi så Madegasgar 3 i 3D var egentlig en bra film da. Måtte jo gjøre noe for å ikke kjede seg, og  siden jeg drar i overi morgen:) Blir trist å dra herfra igjen, er jo bare her en til to ganger i året så er litt kjipt:( Men nå skal vi spise kvels og se film. Ha en fin kveld♥
Fin start på lørdagen

Heiaa♥

Endelig internett igjen, herliiig!:) Men i går så var jeg i Bergen, handlet ikke så mye, men kommer ett lite innkjøp. Men idag så lagde jeg jordbær, banan og sjokolade til meg og Ronja, siden vi er aleina hjemme, bra start på en lørdang:) Så nå sitter jeg og skype med veronika. Så dere får ha en fin kveld, får det skal ivertfall jeg, haha♥
Hålder på å bytte design

Heisann:)
Vist dere ser så hålder jeg på å bytte design, og derfor ser det helt fucka ut akkuratt nå. Men jeg har ikke pc så jeg må vente noen dager til headeren og profilbildet kommer, og resten som mangler, så håper dere vet hvorfor det ser ut som det gjør nå, men det blir bedre:)) blogges;*

No better friends than a sister

               

                
                There is no better friends than a sister, and there is no better sister than you, loove you!<3<3

Siste dagen med Cindy

Hei♥

På Fredagen var siste dagen med Cindy, før hun dro på Norwaycup. Så dagene fremover på Atløy kommer sikkert til å bli kjedelige. Men på fredagen skulle vi ta bilder til bloggen osv, men så begynte det å regne så vi fikk ikke gjort det, så har ikke akk så mange bilder, menmen tok noen da, på vei hjem fra butikken, hehe!Hva har du gjort i sommer?

blogges:* 

Torsdags kveld med...

Heihei♥

Vet dette innlegget kom llitt sent, men som jeg har sakt har jeg ikk ehatt internett denne uken, så innleggene kommer nå:) HAr egentlig vært en litt kjedelig uke, har ikke gjort så velig mye, men når jeg tenker meg om har den ikke vært så kjedelig! Men var kjedelig at Cindy måtte dra pga Norwaycup, men ønsker henne/dem lykke til og håper de vinner, skal følge med på tv osv. Så på Fredag var siste dagen jeg fikk vært med henne:(

På Torsdagen trodde jeg at jeg skulle kjede ræva av meg helt til Cindy ringte. Vi ble med en som het Rikke, og var ute resten av kvelden! Hehe var ikke så mye å skrive om torsdagen men gjore ikke så veldig mye da!

Vet jeg så helt hemma utXD

Blogges:*

Klar til å dra igjen

Hellåå♥

Nå har jeg fikset meg og nå er jeg klar til å dra til Atløy igjen:) Har pakket ferdig, så nå venter jeg bare på pappa som skal bli ferdig på jobb, så drar vi:) see yah!

Blogges;* 

BTW: håper dere tok forje innlegg som en kødd, har ikke klipr med kort:P

 

Kort hår btw

Heihei♥

Jaja da var man kort igjen! Angrer noe sykt på at jeg klipte meg! Sist gang jeg klipte meg kort sa jeg at jeg aldri skulle gjøre det igjen, men det gjorde jeg vist:( ANGRER!!Hva synes du?

Bilder fra allsang på grensen

Heia♥

Å være på allsang på grensen var noe helt anneledes enn man ser på tv. Trodde det var akk samme som at det skulle ha blitt sendt direkte, men det er liksom mere for tv-programmet sin skyld. Vist de gjore noe feil måtte de gjøre det om igjen, og vist noen sang feil måtte de gjøre det om igjen. Åsså imens vi ventet sånn inni mellom måtte vi lære en dans, som vi skulle danse under en sang, som at det skulle se ut som at alle kunne dansen, også når en hadde sunget så måtte vi vente til programmlederne hadde stilt seg der de skulle stå, og fikset kameraene osv, så sa de i fra når vi skulle klappe. Det syntes jeg var litt rart, at vi måtta klappe sånn ca 2-5 min etter en hadde sunget:P Så var det mer men orker ikke forklare alt da, men det var ivertfall kjempe koselig og fått være med, hadde jeg alldri trodd. Så kooset meg masse:) Blogges:)

Pictures-Halden

Heihei♥

Som jeg sa så har jeg vært i Halden på camping, vi skulle egentlig bare være der netten over, men når vi fikk vite at det skulle være allsang på grensen så ble vi der noen dager til:) Men var ikke akkuratt så heldig med være. Hadde bare regn og overskyer helt til den dagen vi skulle dra, seff! Men var koselig og få vært på allsang på grensen, var ikke akkuratt forberedt på det. Bilder fra Halden:
Allsang senen
Catrine og Jørn Hol


Atløy-Førde-Sverige

Heei♥

Sorry for lite blogging denne helgen, men har ikke hatt internett osv.. Men har hadd en koselig helg med beste Cindy! Vi har koset oss hele helgen alene på hytta, men har ødelagt døgnryttmen helt! Men imorgen starter vi til Sverige på camping ferie, trur vi skal være borte i en uke elns. Er ikke akuratt den personen som er glad i camping, men kommer sikkert til og bli kos da, får jeg håpe:)

BTW: Kansje jeg ikke får blogget når vi er borte!
Blogges:)

Bytta piercing

Heihei♥

Vet det ikke er lenge siden jeg tok piercing, og at man skal minst vente 3 mnd elns for å bytte, men klarte ikke å vente så lenge. Så iste tok jeg skjansen å byttet piercing, var redd jeg aldri skulle få den igjennom, men det var vist ikke så vanskelig alikavell!


OMG! skal på Justin Bieber konsert

Heei!♥

OMG! Skjønne ikke at det er mulig, jeg skal på JUSTIN BIEBER konsert, gleeder meg noe syyykt, kan ikke beskrives!! Når jeg hørte at det skulle være JB konsert her i Norge en gang til, trodde jeg aldri jeg skulle få komme dit, men herreguud så skal jeg det:)) Jeg og Veronika skal dra dit sammen, noe jeg heller aldri hadde trodd! Da jeg og Cindy hentet de der kupongene på Rimi tidligere idag, trodde jeg faktiske jeg ikke kunne reise dit siden det er såpass langt fra Mehamn til Oslo, men det gikk vist helldigvis helt fint! Vist jeg ikke hadde hentet en sånn kupong hadde jeg sikkert aldri fått bildetter:)

Dagene med Cindy

Heiaa:)

Dette innlegget skulle egentlig komme igår, men hadde så mye og gjøre at jeg ikke hadde tid. Men disse dagene Cindy har vært på besøk har vært koselige, vi har vært i byen, shoppet, sett film og bare koset oss. Så nå som hun har dratt for jeg vell bare fortsette og kjede ræva av meg:/

Hva synes du?:)

SO HAPPY

Heihei♥

Med ett stort smil, og kjempe glad kan jeg si at jeg kansje ska på Justin Bieber konsert:D Idag tidlig våknett jeg og Cindy tidlig fordi vi skulle ha litt tid på oss nede i Førde før hun skulle dra, men så fikk vi med oss at de gidde ut sånne kuponger til JB konserten på Rimi, så vi hoppet i klærne og syklet ned på Rimi, for og bli en av de 10 som fikk sånne kuponger, vi trodde vi aldri skulle rekke det, men vi fikk oss en overaskelse, så vi sykklet glad og fornøyd opp igjen:) Så seff hadde jeg klart og miste den ene talle så jeg har sittet i hele dag og prøvd og finne ut hva koden var. Så etter mange forsøk så klarte jeg det heldigvis, men når vi skulle bestille så skjedde det noe så vi må prøve på nytt, og håååper så gjerne det går denne gangen!

Var uheldig å rive bilde litt:((
Gjesteblogging!

Heei, cindy her! :)) nå skal eg og Guro ned på bunnpris og kjøpe litt snop og ein film vi skal sjå i kveld! :)) så vi snakkest! ;)

Shoot av meg og Ronja

Heihei♥

Idag har det vært nydelig vær, så jeg har ligget ute og solt meg. Så har jeg og lille søsteren min vært og tatt en slakt shoot,siden trengte bilder til bloggen. Og senere så skal jeg/vi på Atløyna, og det gleder jeg meg kjempe mye til. Har ikke vært der på ett år nå. Det jeg også gleder med kjempe mye til er å være med Cindy, som jeg haller ikke har gjort på ett år:/ :)
Hva synes duh?:)

Blogges:)

Meg og Ronja

Hei♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen etter en time med shopping, rakk ikke å gå inn på så mange butikker så fikk ikke kjøpt så mye! Så tidligere idag nytet jeg og min lille søster det fine været, og tok noen bilder: 
hva synes du?:)

blogges:*